Нет Инфо с нов изпълнителен и оперативен директор, Нова Броудкастинг

...
Нет Инфо с нов изпълнителен и оперативен директор, Нова Броудкастинг
Коментари Харесай

Красимира Василева Хаджийска поема функциите на главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп

Нет Инфо с нов изпълнителен и действен шеф, Нова Броудкастинг Груп разгласи и шеф „ Разпространение на наличие и нови платформи “

След назначението на Стефана Здравкова за основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп (НБГ), през днешния ден тя разгласи Красимира Василева Хаджийска за новия основен действен шеф на водещата мултиплатформена медийна и софтуерна компания.

Красимира Василева Хаджийска е одобрен експерт, който се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп преди 19 години. Тя е част от впечатляващия прогрес на компанията, която в последните години съумя да се развие и трансформира в неоспорим бизнес водач. През годините Красимира Василева Хаджийска е заемала разнообразни позиции в НБГ. От 2013 година поема стратегическото ръководство на отделите „ Продажби “, „ Маркетинг “ и „ PR “. Със солидния си опит в областта на продажбите и обществените връзки, тя чудесно познава медийния пазар и с екипа си интензивно взе участие в неговото развиване. Красимира Василева Хаджийска стои в основата на положителните партньорства и сполучливите договаряния за присъединение на редица интернационалните телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и други, което отличи компанията като пионер в основаването на първия Sales house в България.

Красимира Василева Хаджийска е минала редица профилирани образования по мениджмънт и телевизионни продажби, част от които в централите на Discovery Channel (Washington DC, USA) и WCOV-TV Fox 20 (USA).

Функциите на изпълнителен шеф на Нет Инфо поема Александър Варов. Досега той съвместяваше позициите на Търговски шеф и Портфолио управител на дъщерното сдружение на Нова Броудкастинг Груп, работейки сполучливо за развиването на екосистемата от цифрови артикули на компанията, увеличение на продажбите и одобряване на положителните бизнес връзки с всички сътрудници.

Добре прочут със своя професионализъм и правила на работа, през миналите 20 години Александър Варов има основна роля в развиването на пазара на интернет реклама и цифрови медии у нас и е една от най-разпознаваемите фигури в българското цифрово пространство. Като част от иноваторите в бранша, той е измежду главните мотори на трансфер и определяне на най-новите и положителни практики от международния цифров пазар. Заемал е разнообразни позиции, свързани с продуктовото развиване, маркетинга и продажбите в някои от най-важните български онлайн компании. През 2008 и 2018 година получава награди за повсеместен принос в развиването на българските цифрови медии, присъдени от експертния съвет към БГ Сайт и Сайт на годината.

Емануил Манолов е новият действен шеф на Нет Инфо. Той е част от екипа на водещата медийна и софтуерна компания от 2001 година, с потвърден престиж и новаторско мислене. В последните 7 години е управител „ Софтуерно развиване “, а преди този момент е заемал разнообразни мениджърски позиции, свързани с продуктовото портфолио на Нет Инфо. Като програмист е работил по всички съществени планове на компанията. Емануил Манолов е магистър по „ Компютърни науки и осведомителни системи “ в СУ „ Св. Климент Охридски “. Бил е и помощник към Факултета по математика и информатика на Софийския университет

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР