Нестор Ел Маестро разкри, че ЦСКА ще проведе трети пореден

...
Нестор Ел Маестро разкри, че ЦСКА ще проведе трети пореден
Коментари Харесай

ЦСКА отново ще проведе лагер в Тетевен

Нестор Ел Маестро разкри, че ЦСКА ще организира трети следващ минилагер в Тетевен в идната пауза за мачове на националните тимове през ноември. Любопитно е, че той съобщи, че не е забранявал достъп на медии до контролите с Литекс през септември и октомври (два пъти по 5:1) след въпрос на публицист за това.

" Не съм затварял и забранявал нищо. От вас слушам, че контролата е била затворена. В идната пауза за националните тимове ще имаме същия лагер и същия противник. Заповядайте на контролата! ", разяснява сърбинът с английски паспорт.

Преди септемврийския спаринг сред ЦСКА и Литекс, от " Армията " оповестиха, че той ще се организира при закрити порти по гледище на Ел Маестро, а октомврийската другарска среща беше затворена за публицисти, само че открита за почитатели, като на стадиона в Тетевен се събраха към 250 фенове, напомня " Тема спорт ".

През ноември следва трета такава контрола, като е любопитно дали и тя ще приключи 5:1 по сходство на предходните две, или втородивизионният отбор ще даде по-голям отпор.
 ЦСКА без контузени след Пирин
ЦСКА без контузени след Пирин

Армейците възобновяват тренировки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР