Нестле за Живей Активно! цели да нареди София сред най-активните

...
Нестле за Живей Активно! цели да нареди София сред най-активните
Коментари Харесай

Нестле за Живей Активно!, заедно с именити спортисти и известни личности предизвиква да вървим пеша

Нестле за Живей Активно! цели да подреди София измежду най-активните градове с света като провокира софиянци да оставят колите си и да подобрят своя пешеходен връх по време на Европейската седмица на подвижността. В интервала сред 16-и и 22-и септември, Нестле България, в партньорство със Столична община и водачите на Географска информационна система системите у нас- ЕСРИ България, обособява 5 пешеходни маршрута в 5 столични  парка - Южен парк, Южен парк 2, Борисова градина, Северен парк и Западен парк, както и един велосипеден маршрут от Борисова градина до Южен парк през Ловен парк. Извървявайки ги пеш или с колело, всеки ще може да провокира себе си и околните си и да направи опит да усъвършенства своя персонален връх.

В интервала на самодейността, всеки един посетител и жител на София може също да усъвършенства своя пешеходен връх като избере един от маршрутите на Нестле за Живей Активно! и дружно със свои близки се впусне в интерактивно предизвикателство. На всеки един от маршрутите ще бъдат сложени специфични знаци на самодейността с дейни провокации, които могат да бъдат открити от участниците на. Всеки един участник може да взе участие в играта за атрактивни награди на Нестле като измине пешком или с колело един от посочените направления и качи фотография от един от знаците в

Дългогодишните посланици на самодейността, измежду които олимпийските медалисти Йордан Йовчев, Тереза Маринова и Екатерина Дафовска, както и най-новите членове на фамилията на Нестле за Живей Активно! златният ни отбор по художествена гимнастика - Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова бяха измежду първите, които се включиха в предизвикването. Всеки един от тях и разкри с какъв брой крачки е съумял да усъвършенства своя пешеходен връх.

Волейболните митове Евгени Иванов – Пушката и Владимир Николов, националният показателен тим по таекуондо, международните медалисти по спортна акробатика Мартин Николов и Данаил Николов, както и експертът по укрепваща гимнастика Маруся Иванова също дадоха своя принос като се включиха в пешеходното предизвикателство на Нестле за Живей Активно! и демонстрираха по какъв начин ходенето пешком може да бъде елементарен, потребен и безвреден метод да бъдем дейни в своето всекидневие, като по едно и също време съблюдаваме ограниченията за сигурност.

Въпреки компликациите, поднесени от пандемията, за 16-та поредна година Нестле за Живей Активно! ни провокира да създадем крачка към своето здраве като бъдем дейни по-често в своето всекидневие. Именно ходенето пешком е най-лесното физическо натоварване, което всеки един от нас може да предприеме и да трансформира в своя потребна ежедневна рутина, като по едно и също време съблюдава ограниченията за сигурност. Повече за тазгодишната самодейност може да видите от
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР