Неслучайно го наричат the power suit, в подходящия цвят може

...
Неслучайно го наричат the power suit, в подходящия цвят може
Коментари Харесай

17 стайлинг идеи, които ни карат да мечтаем за офиса

Неслучайно го назовават the power suit, в подобаващия цвят може да ни даде нужното самочувствие по време на бизнес срещи и изявленията. Избираме statement цветове като розово, алено, индигово синьо или зелено. Разбира се, постоянно можем да комбинираме два цвята или да преминем от офиса към аперитива след работа, като облечем блейзъра без нищо изпод, закопчавайки го и добавяйки клъч. За най-горещите дни предлагаме костюм от ленен бленд или с долнище бермуди.
               
на Май 20, 2020 в 10:33 PDT

Независимо дали към този момент сме в офиса, или към момента работим от у дома, необятните панталони с и сатенирана материя, комбинирани с ризи с сходно чувство, могат да бъдат хем елегантни, хем комфортни. Нещо като изискан версия на пижамите ни. Понякога оставяме ризите извън, в случай че желаеме да реализираме андрогенна визия по скандинавски. Можем да закопчаем компактно яките им за по-изискан тип и да прибавим колан за конструкция. Стоят добре с по-груби обувки, и чехли, а в хладните или дъждовни утрини прибавяме дълъг шлифер.
               
на Апр 11, 2020 в 1:07 PDT

За сутрините, в които бързаме, избираме рокля с А-образен контур, рокля вид риза или. Това, че имаме да мислим единствено за един детайл от облеклото ни икономисва няколко минутки, през които да си изберем обувки и аксесоари. Слагаме минималистичен часовник и обувки с невисок ток – сандали или мюлет.
               
на Фев 24, 2020 в 1:25 PST

Автор: Татяна-Атанасия Топлийска

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР