Нещо страшно се случи с чеченския главорез Рамзан Кадиров. Той

...
Нещо страшно се случи с чеченския главорез Рамзан Кадиров. Той
Коментари Харесай

Нещо страшно се случи с чеченския главорез Рамзан Кадиров

Нещо ужасно се случи с чеченския палач Рамзан Кадиров. Той е в кома от няколко дни и московските лекари не могат да му оказват помощ.

Украинското разузнаване заяви, че положението на политика е породено от обостряне на болести, написа Фокус.
-->
Лидерът на Чечения Рамзан Кадиров е в тежко положение, заяви в коментар за " Обозревател " на 15 септември представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Андрей Юсов.

„ Да, в действителност има информация, че военнопрестъпникът Кадиров е в тежко положение и съществуващите болести са се влошили и са предизвикали такова тежко положение “, сподели той, съобщи БЛИЦ.

Представителят на Главното разследващо ръководство заяви, че информацията за тежкото положение на чеченския водач е доказана „ в медицинските и политическите среди “. Според него повода за здравословните проблеми на Кадиров не е рана.

" Той е болен отдавна и приказваме за систематични здравословни проблеми. Но през последните няколко дни той е в тежко положение ", добави Юсов.

Според източници на " Обозревател " от чеченската диаспора, ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров е изпаднал в кома от няколко дни.

" Той беше откаран със аероплан до Москва, само че лекарите не можаха да оказват помощ, след което Кадиров беше върнат в Чечня. Сега възнамеряват да го трансферират за лекуване в чужбина, най-вероятно в ОАЕ ", оповестяват публицисти.

Анонимни събеседници оповестиха, че след несполучливо лекуване в Москва водачът е върнат в Чечня. Оттам възнамеряват да го транспортират в чужбина.

Припомняме, че по-рано медиите писаха, че ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров е можел да подреди лекарят, който му е сложил няколко инжекции, да бъде „ заровен жив “. Според непотвърдени данни, след лекуването положението на политика се е влошило.

На 16 май началникът на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов съобщи, че Рамзан Кадиров има здравословни проблеми и наркомания. Според него чеченският водач първо е употребявал неразрешени субстанции като допинг, а по-късно като болкоуспокояващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР