Нещата не бяха нормални за една връзка между мъж и

...
Нещата не бяха нормални за една връзка между мъж и
Коментари Харесай

Една Отчаяна Майка От Кърджали: Опасна Жена Обсеби Сина Ми! Изнудва За Пари!

" Нещата не бяха естествени за една връзка сред мъж и жена още в самото начало. Онази споделяше, че в случай че ги разделим, синът ми ще се самоубие. Караше го да желае непрекъснато пари от нас. След като получеха парите, следваше интервал на притеснително безмълвие. Никакво позвъняване, не знаехме какво се случва с него. 22-годишният ми наследник е травмиран от тази жена, която е от близо до Кърджали село, само че живее в града ", твърди обезверената майка.

" По едно време той се върна в при мен, само че на мига онази жена му изпрати някаква фотография на ръката си, шепата й беше цялостна с хапчета. Не знам какъв знак беше това, само че той се върна назад при нея. Скоро пък е звънял на вуйчо си с молба да го прибере, само че минути по-късно телефонът беше изключен. Много сме разтревожени, не знаем въобще по какъв начин да поддържаме връзка с него. Звъним, той не подвига, а след това дава отговор със sms. От една седмица е по този начин, всякога дава отговор,,Утре ще ви се обадя ", само че не се обажда, споделя през сълзи майката.

Тя разполага с нищожна информация за 27-годишната Ш. Е, която е " обсебила сина й ".

" Госпожата си е направила сметката, че като съм била в чужбина, би трябвало да разполагам с доста пари и тя да се опита да прибере част от тях. Съжалявам, към този момент нямам. Съпругът ми умря преди години, когато децата ми бяха дребни. Изправях се пред доста проблеми и компликации и ги преодолявах в името на децата ми. Уви, в този момент не знам какво да върша. Тази жена ме шантажира. Всички, които я познават, споделят, че пуши от ония дрогиращи цигари. Тя има и малко дете. Опитахме се да се свържем със фамилията й, само че бяхме шокирани от отговора им.

" Дайте 3 000 лв. и тогава тя ще го остави ", това споделиха околните й. Днес съм склонна да мисля, че синът ми не е първият и последният в пипалата на тези измамници. Трябва да освободи детето си от " любовта " на психясалата ", добавя майката на " пленения " кърджалийски юноша.

Днес той е с отнето удостоверение за правоуправление. " Въртял е гуми в 3 часа през нощта. Да не приказваме какъв брой има за погашение. А в никакъв случай не е правел такива неща. Тази жена биела момиченцето си пред сина ми, като казвала, че по този начин се възпитават деца ", добавя обезверено майката.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР