Нещата, които се случват на 22 декември трябва да оценяваме

...
Нещата, които се случват на 22 декември трябва да оценяваме
Коментари Харесай

Хороскопът: Романтичен ден за телеца, рибите купуват подаръци

Нещата, които се случват на 22 декември би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. Всичко, което виждаме или чуваме към себе си ни споделя истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви приказват. Приемете тази информация, даже да не ви е приятна, написа в хороскопа, оповестен от сътрудниците от dunavmost.com.

Овен

Трябва да обърнете повече внимание на прочувственото си присъединяване в фамилните въпроси през днешния ден. Изглежда, че сте раздразнителни и сте недоволни от всичко, което се случва към вас. Препоръчва се да бъдете по-смирени, в случай че желаете да не развалите връзките си с вашия сътрудник в живота и другари.

Телец

Днес не е целесъобразно да вършиме бизнес, тъй като възможностите за триумф са ниски. Също по този начин, звездите ви поучават да избягвате всевъзможен тип спекулации. Вместо това сантименталните връзки ще ви доставят огромно задоволство. Вие даже сте подготвени да извършите самопризнание в обич към обичания човек.

Близнаци

Ако нещо не ви се получава, не се разочаровайте и не губете убеденост. Днес просто не е удобно време за бизнес каузи или връзка с значими хора. Отношенията с вашия сътрудник в живота са отлични. Следобед направете общи проекти за бъдещето.

Рак

Въпреки че ще сте склонни да реагирате импулсивно, би било най-добре да се успокоите и да оставите нещата без да се намесвате. Трябва да се научите, че от време на време е по-добре да бъдете търпеливи и да изчакате всичко единствено да се оправи, вместо да действате.

Лъв

Има всички предпоставки за положително въодушевление и като цяло един страховит ден. Не се фокусирайте върху върхове, които сега са недостижими, а по-скоро направете това, което умеете да вършиме най-добре.

Дева

Направете тактика и концентрирайте силата си върху работата. Ако употребявате речта си като оръжие, бъдете подготвени да се изправите и пред офанзиви. Помнете, че каквото кажете, може да се употребява против вас. Бъдете доста деликатни, в случай че пътувате през този интервал.

Везни

Менталната отмалялост ще бъде усетена на всички равнища, в това число в сантименталната сфера и любовният ви живот може да пострада. Починете си и поемете надълбоко въздух! Направете нещо за тялото или душата си.

Скорпион

Развеселете се – в този момент от това зависят любовните ви връзки. Полезно е да си купите нещо за интериора в този ден, тъй като точно вашето гнездо ще ви зареди с сила след дълъг работен ден.

Стрелец

Изберете вярната компания, която да ви въодушеви да извършите нещо ново. Посещавайте по-често местата, които могат да ви дадат заряд от позитивни страсти и ярки усещания.

Козирог

Основното нещо през днешния ден е да поддържате връзка. Сега можете да научите доста скъпи вести или значима информация в диалог. Това, което може да скапе този прекрасен ден, са разногласията – истината няма да се роди в тях, единствено ще се карате.

Водолей

Съдбата ви дава невероятни шансове и с цел да се възползвате от тях, би трябвало да сте по-наблюдателни. Затова дръжте очите си отворени на четири, с цел да не ги пропуснете. Но не би трябвало да се концентрирате върху нюансите в този ден - в този момент те нямат сериозна тежест.

Риби

Важен и обичан човек в този ден може да ви разочарова и единствено диалозите ще подобрят всичко. Ако към момента не сте купили дарове за Коледа и Нова година, значи е пристигнало времето - можете да изберете нещо в действителност значимо и належащо.

Източник: dunavmost.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР