Несебър ще стане още по-атрактивен и привлекателен за туристите чрез

...
Несебър ще стане още по-атрактивен и привлекателен за туристите чрез
Коментари Харесай

Стартира изпълнението на проект, благодарение на който Стария Несебър става още по-привлекателен за туристите

Несебър ще стане още по-атрактивен и прелъстителен за туристите посредством реорганизация на уличната мрежа в старинния град, която започва през днешния ден. Положителната смяна се осъществя посредством план по Програмата за трансгранично съдействие, който локалната администрация извършва в партньорство с Община Къркларели.

Това е един знаков и значим за Несебър план, който се явява един спомагателен стадий в реализацията на огромната концепция на локалната власт да унифицира инфраструктурата до всички монументи на културата на територията на старинния град.

Малко преди символичната първа копка кметът Николай Димитров посочи, че Несебър има положително партньорство с Община Къркларели.

„ Това е следващ план, по който работим дружно с тях. Обнадежден съм, че ще продължим нашето съдействие и в бъдещи планове. “, разяснява кметът. Той изрази вяра строително-монтажните работи да приключат до началото на летния сезон, а туристите да бъдат посрещнати с актуализирана инфраструктура в синхрон с културно-историческото завещание на града.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР