Несебър разгроми със 7:1 у дома дублиращия отбор на Берое

...
Несебър разгроми със 7:1 у дома дублиращия отбор на Берое
Коментари Харесай

Дубълът на Берое отнесе седмица в Несебър

Несебър разгроми със 7:1 вкъщи дублиращия тим на Берое в мач от 15-ия кръг на Югоизточната Трета лига. След тази победа отборът от морския град е трети в класирането с актив от 34 точки. Младите състезатели на Берое пък са на 18-ата позиция с 9 пункта.

До почивката домакините имаха задатък от 3:0 в резултата и “убиха ” интригата още от рано. В 17-ата минута Тодор Петров засече с глава центриране от корнер и даде задатък на Несебър. Три минути по-късно Виктор Янев удвои, откакто бе открит в дребното наказателно поле.

В 31-ата минута Никола Гавов направи преднината на домакините класическа. В 49-ата минута с удар от няколко метра Виктор Янев повиши на 4:0 в интерес на Несебър, а в 55-ата минута още веднъж той бе прецизен, с цел да оформи хеттрика си, откакто вкара с глава от близка отдалеченост.

В 69-ата минута Николай Дросев направи 6:0, откакто бе открит на празна врата. Валентин Сливов повиши на 7:0 в 72-ата минута. Силите на гостите стигнаха за почетен гол, който бе дело на Али Ахмед пет минути преди края.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР