Непроверена и силно преувеличена е разпространената информация за напуснали партията

...
Непроверена и силно преувеличена е разпространената информация за напуснали партията
Коментари Харесай

Мълва, че 40 столични социалисти са напуснали БСП разрази голям скандал

Непроверена и мощно пресилена е публикуваната информация за напуснали партията си 40 социалисти от столичния регион „ Триадица “, твърди в пост във Facebook членът на Българска социалистическа партия Николай Василовски във връзка публикация в национално издание за отлив на десетки партийни членове в София.

„ Реалната обстановка за едната съществена партийна организация в този регион е не повече от двама –трима “, показва софийския социалист.

„ Работил съм с хората в региона и другарите и няма по какъв начин да остана безразличен към процесите, които са на публичното внимание сега - че „ Българска социалистическа партия се трансформира в властническа партия “, разяснява Васильовски и прецизира, че съгласно него това „ нормално факсимиле “ се тиражира от Александър Вачев.



Вачев в ръководител на едната конструкция, за която медии настояват, че се обезлюдява. Той бе претендентът за кмет на Българска социалистическа партия в „ Триадица “ на последните локални избори.

За него партийци разясняват, че до момента в който бил кандидат-кмет напълно не бил неудовлетворен от водената от водача на столетницата Корнелия Нинова политика, освен това на Бузлуджа, спомнят си партийни приятели, бил компактно до нея.

Хората възмутено питат и за какво не се загатват съответни имена на напуснали и се съмняват в коректността на журналистическия материал. Те дефинират информацията като евтина провокация и подозират намесата на депутата Красимир Янков, който неотдавна напусна парламентарната група на левицата и Българска социалистическа партия.

„ Прогресивни социалисти! Нереализирани кариеристи! Подмолни милиционерски способи “, написа още в поста си Николай Василовски като установи: „ Просто Янков си изтегля "силните козове " от Българска социалистическа партия и осъзнава, че му остава да гастролира по три- четири уеб страницата. Свива се до квартален функционер без партия. И става все по писклив “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР