Неприятен инцидент е сполетял шофьор на автомагистрала Тракия“. Движейки се

...
Неприятен инцидент е сполетял шофьор на автомагистрала Тракия“. Движейки се
Коментари Харесай

Гума на бус се разкъса на “Тракия“. Водачът: Желязо, болт, винкелче?

Неприятен случай е сполетял водач на автомагистрала „ Тракия “. Движейки се през вчерашния ден с бус в региона на Ихтиман, в посока Пловдив, гумата му се раздира. Мъжът счита, че е минал през нещо, позволява това да е болт, винкел или нещо желязно, което да е нанесло вредата. В резултат гумата е разпорена напречно и се постанова да отбие от пътя.
Прочетете още
„ Предна лява си отпътува. Ама по-важното е да сме живи и здрави. Благодарности въпреки всичко на индивида с жълта шкодичка (Пътна помощ), който за скромна сума спря и оказа помощ с непокътнат крик и мобилен компресор да припомпим аварийна, че беше мекица, “ написа мъжът.

Според коментиращи, прекомерно допустимо е, гумата да се е пръснала поради неравности по асфалта. Други са мнение, че марката гуми е доста некачествена.

„ Гадна работа, само че най-важното е, че няма по-сериозни неща... “

„ Така да е сцепена от нещо настъпано е много необичайно. Трябва да я е блъснало в профил. “

„ Ами с изключение на да е попаднала в нещо като улей на самия път и да е срязало странично. Има и нещо друго де, в началото мислех, че е лагер на главината, тъй като се чуваше някво като стържене и до момента в който отбия, това това и тя се скъса. Иначе може километър по обратно, сякаш мина през нещо или настъпи самата гума. “

„ Карат с китайски гуми и Доброволни отряди на трудещите се 2013, след това автомагистралата отговорна... “

„ Ами то масаво карате с ужасяващо остарели и напукани гуми… какво би трябвало да се случи? 10-тина години пътувам по Тракия и не съм имал тея драми. Да, ужасна е автомагистралата, но въпреки всичко я има. Купувайте си качествени гуми и тва е. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР