Неприемливо и непрофесионално е Елеонора Митрофанова да поставя ултиматуми. Това

...
Неприемливо и непрофесионално е Елеонора Митрофанова да поставя ултиматуми. Това
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Неприемливо и непрофесионално е Елеонора Митрофанова да поставя ултиматуми

Неприемливо и непрофесионално е Елеонора Митрофанова да слага ултиматуми. Това сподели за бТВ някогашният външен министър Ивайло Калфин.

В същото време той разяснява, че изгонването на дипломат от която и да е страна е еднакво на война. Според Калфин в случай че Русия изпрати нови чиновници у нас това би бил краят на този епизод на обтегнати връзки сред двете страни. Относно изгонването на 70-те души – дипломати и чиновници на Руското посолство у нас, Калфин разяснява претекстовете за взетото решение.

„ Не по този метод се вършат нещата. Ако приказваме за довода за взаимност – аз се сещам и са по-големи представителства на непознати страни у нас. Ако обсъждаме втория претекст за нерегламентирана активност, тогава няма потребност да се дават пояснения “, сподели Калфин.

„ Управление, което се крепи на самостоятелни депутати е несигурно. Надявам се този път „ Продължаваме промяната “ да трансформират метода си. Грешката на ръководството беше огромната самонадеяност на една мъчно съединена коалиция, която желае да прави промени. Едни политици, когато не съумеят да създадат това, което желаят, споделят, че информационните специалисти са се провалили “, добави още Калфин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР