"Непрекъснато нещо ме тревожи" "Не помня кога за последно почувствах

...
"Непрекъснато нещо ме тревожи" "Не помня кога за последно почувствах
Коментари Харесай

7 безплатни начина да преборите депресията без психолог

"Непрекъснато нещо ме тревожи "

"Не помня по кое време за последно почувствах успокоение "

"Невъзможно е да се съсредоточвам "

Ако тези изречения са станали неделима част от вашето всекидневие, евентуално страдате от най-разпространената и най-подценяваната форма на лека меланхолия.

За благополучие, допустимо е сами да се доближите оптимално до духовна нирвана. За това обаче е нужна дисциплинираност, креативност и отдаденост към основаването на нови всекидневни привички. Вижте по какъв начин да постигнете всичко това в нашата изложба.

Не забравяйте, че ваша отговорност е да се грижите за психическото си здраве и е значимо да следите по кое време можете да се справите сами с казуса и по кое време е належащо да потърсите надеждна здравна помощ.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Как да познаете дали детето ви има проблем с очите Обратно в час Как да познаете дали детето ви има проблем с очите  Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима! Обратно в час Как да накараме децата да хапват здравословно – задачата допустима!  Внимание, родители: захарта в действителност кара децата ви да се държат зле Обратно в час Внимание, родители: захарта в действителност кара децата ви да се държат зле Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР