Непредвидимо и изпълнено с емоции лято очаква най-запалените киномани в

...
Непредвидимо и изпълнено с емоции лято очаква най-запалените киномани в
Коментари Харесай

„Мисия кино“ с „Великият понеделник“ това лято по KINO NOVA

Непредвидимо и изпълнено с страсти лято чака най-запалените киномани в трансформиралата се в емблематична за KINO NOVA акция –. В седмото издание, което стартира на от 24 юни , феновете ще се трансфорат в секрети сътрудници с задача да изберат кой филм да гледат всяка понеделник вечер от 21.00 ч.

За първи път тази година едно от петте оферти за избор във „ Великият понеделник “ , ще бъде премиерно за българския ефир заглавие. Първото от тях е продължението на невероятния трилър „ Сикарио 2: Солдадо “ със звездното присъединяване на Бенисио Дел Торо и Джош Бролин.

Останалите четири ленти, за които тайните сътрудници ще могат да дадат своя глас, са биографичната драма с Уинона Райдър и Анджелина Джоли „ Луди години “, приключението в търсене на независимост „ Бягството “ с Колин Фарел, фантастиката „ Rogue One: История от Междузвездни войни “ и същинската история за отвличането на внука на най-богатия човек в света – „ Всичките пари на света “.
 кино нова NOVA
Любителите на качествените филми ще могат да създадат своя избор на специфичния уебсайт на „ Великият понеделник “ от 24 юни. Освен че ще поемат контрола над ефира, феновете по традиция ще могат да завоюват и доста награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди. Феновете могат да избират своя любимец и на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA.-->
 кино нова NOVA
" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".
 кино нова NOVA
Следете " Великият понеделник " в ефира на и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР