Непредставените са стотици хиляди и в България това най-лесно се

...
Непредставените са стотици хиляди и в България това най-лесно се
Коментари Харесай

Мая Манолова: Надявам се, че правителството и четворната коалиция най-накрая ще се заемат с проблемите на българските граждани

Непредставените са стотици хиляди и в България това най-лесно се вижда през бюджета на страната, добави тя.

Непредставените са стотици хиляди и в България, уточни тя

„ Работещите хора имат голяма потребност от поддръжка, има голям празен ход в ляво и за обществена поддръжка на най-уязвимите групи “, разяснява в предаването „ Лице в лице “ по bTV  Мая Манолова – водач на придвижването „ Изправи се БГ! “.

„ Президентът стартира втори мандат, процесите в обществото не търпят вакуум. Ако липсва на поддръжка и грижа за елементарните хора, ще се появи индивид, който да им я даде. Социалният вектор в това ръководство – партията на Нинова, не я дава и не я отстоява “, съобщи още Манолова в отговор на въпрос дали ще прави нова лява партия.

По мотив думите на президента, че кабинетът би трябвало да направи по този начин, че да не позволява политиката и геополитиката да убиват стопанската система, тя означи, че президентът се пробва да вкара правителството в дневния ред на хората. „ Те се занимава със личните си, в това число и партийни проблеми и главно с кадрови назначения, а в това време цените порастват нагоре “, означи тя.

„ Тревогите на хората от това дали ще могат да си платят сметките стават все по-големи. Отгоре на това правосъдната промяна също се отсрочва за неопределен срок “, посочи Мая Манолова.

Според нея има разнобой в коалицията по правосъдната промяна, само че това е тематика, по която жителите, които бяха по площадите, са безкомпромисни. Затова съгласно нея е наложително това правителство да извърши правосъдната промяна.

„ Политическото време е сгъстено, никой няма да остави правителството 100 дни, 10 месеца, 4 години. Хората в действителност чакат резултати и в този смисъл президентът е прав, тъй като това желаеме всички ние. Очакваме от кабинета дейности и резултати, анализите трябваше да се вършат още по време на предизборната акция “, съобщи Манолова.

„ Надявам се, че правителството и четворната коалиция най-накрая ще се заемат с проблемите на българските жители и да подхващат съответни дейности срещу инфлацията и в поддръжка на семействата “, уточни тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР