Неправоспособен водач на лек автомобил, опитал се да избегне полицейска

...
Неправоспособен водач на лек автомобил, опитал се да избегне полицейска
Коментари Харесай

19-годишен нарушител зад волана опита да се скрие от полицаи в гробище

Неправоспособен лидер на лек автомобил, опитал се да избегне полицейска инспекция, е арестуван в РУ-Попово. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

На 18.06.2020 година към 20,30 ч на ул. „ Тотю Бъчваров “ в с. Славяново, община Попово, при подаден от длъжностен полицейски автомобил звуков и светлинен сигнал и опит за осъществяване на инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на 38-годишна жена от същото село, ръководещият автомобила 19-годишен недееспособен лидер от с. Славяново не се е подчинил на подадения сигнал и автомобилът е траял придвижването си, с което е попречил на полицейските чиновници да изпълнят отговорностите си по работа.

Пиян и доста друсан англичанин си спретна гонка с служители на реда в Пловдив

Впоследствие лидерът е изоставил автомобила до остарял гробищен парк край селото и е направил опит да се укрие, само че е бил арестуван.

Взета му е проба за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, която е негативна.

Същият е арестуван в РУ-Попово на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая се прави инспекция по член 270 от Наказателния кодекс, резултатите от която ще бъдат докладвани в прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР