Неправоспособен шофьор се заби с автомобила си в стената на

...
Неправоспособен шофьор се заби с автомобила си в стената на
Коментари Харесай

Шофьор без книжка заби колата си в заведение във Варна, собственикът е тежко ранен

Неправоспособен водач се заби с автомобила си в стената на заведение за бързо хранене във варненския квартал " Галата ". Пострадал е притежателят, който е настанен във Военноморската болница във Варна, заяви Българска национална телевизия.

Снощи към 01:00 ч. водач на лек автомобил губи надзор над него, качва се на бордюра и се забива в стената на заведение за бързо хранене. Шофьорът е недееспособен, на 29 години. Движил се е по улицата и до момента в който прави десен завой, губи надзор, след което се удря в заведението. По данни на очевидци се е движил с превишена скорост.

По време на удара 53-годишният притежател на комерсиалния обект се е намирал покрай включен фритюрник. Уредът се обръща и залива мъжа с вряща лой. При случая той получава към 35% изгаряния. За благополучие други потърпевши няма. Мъжът е настанен в реанимацията на Клиниката по изгаряния във Военноморската болница във Варна.

Състоянието му е устойчиво. Няма заплаха за живота му, само че в идващите дни той се нуждае от най-малко пет кръводарители на ден и по тази причина неговите близки приканват за помощ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР