Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско и потроши себе си

...
Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско и потроши себе си
Коментари Харесай

Неправоспособен преобърна колата си в Монтанско, потроши себе си и приятелка

Неправоспособен прекатурна колата си в Монтанско и потроши себе си и спътницата си, предадоха от пресцентъра на полицията в регионалния град.
Инцидентът е станал тази нощ на пътя сред Вълчедръм и Септемврийци. Малко след 1 часа 20-годишен недееспособен лидер от Козлодуй управлявал лекия си автомобил „ Сеат Леон” с врачанска регистрация с несъобразена скорост с пътните условия – мъгла. Младото момче спускало надолнище, когато излязъл от десен завой, изгубил надзор над кормилото, излязъл вляво отвън пътното платно и се преобърнал.
При случая са нанесени материални вреди по возилото и е породена телесна щета на 20-годишната пътничка от село Септемврийци, която се возила на предната дясна седалка. Момичето е със счупени лицеви кости и гръдна кост. Водачът на колата е с телесна щета, изразяваща се в счупена гръдна кост.
Пострадалите са настанени в многопрофилната болница в Лом под наблюдаване, без заплаха за живота. Поради неспособност да бъде пробван с техническо средство за приложимост на алкохол на лидера е публикуван ваучър за здравно проучване.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Лом, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР