Неправилно пресичане е основната версия, по която ще работят разследващите

...
Неправилно пресичане е основната версия, по която ще работят разследващите
Коментари Харесай

Загиналата пешеходка в Пловдив пресичала на 10 метра от подлеза

Неправилно секване е главната версия, по която ще работят проверяващите тежкия пътен случай в Пловдив от през днешния ден, предава Plovdiv24.bg. Тепърва следва да се обясни и това с каква скорост се е движел лекият автомобил.

Буквално на десетина метра от мястото на съдбовния удар има пешеходен подлез, който е добре поддържан за разлика от някои други в града. Защо дамата е взела оказалото се секунди по-късно съдбовно решение и е тръгнала да пресича от горната страна към този момент можем единствено да допускаме.

Освен всичко останало самият надлез през по-голяма част от денонощието е доста претрупан, бидейки една от главните връзки на южната част на Пловдив с центъра. Въпреки това обаче някои пешеходци избират да рискуват живота си, вместо да употребяват подлеза.

Официално от Министерство на вътрешните работи разясниха, че 85-годишна пешеходка е починалата при пътния случай при започване на надлез " Родопи " на бул. " Санкт Петербург " в Пловдив.

Сигналът е получен към 11.40 часа. По предварителни данни дамата е ударена, до момента в който пресичала пътното платно, от автомобил " Ауди " с 69-годишен лидер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР