Непознат мъж влезе в имунизационния кабинет на Регионалната здравна инспекция

...
Непознат мъж влезе в имунизационния кабинет на Регионалната здравна инспекция
Коментари Харесай

Нов случай на агресия: Мъж нахлу в кабинет за имунизации във Враца и заплаши с юмруци

Непознат мъж влезе в имунизационния кабинет на Регионалната здравна ревизия във Враца и насочи закани към здравно лице. От видеозаписа на охранителната камера в кабинета се вижда по какъв начин мъжът размахва ръка на фелдешера, а по-късно и пестник пред лицето й. Жената незабавно заключила кабинета, откакто нападателят излязъл.

Полицията се е отзовала неотложно на сигнала и са прегледани записите от всички охранителни камери. Все още не е открита самоличността на мъжа.
След нападението над доктор: Съдът остави за непрекъснато в ареста Венци Чикагото
Венцислав Ангелов ще бъде съден за безчинство в изискванията на рисков рецидив. Това стана ясно след съвещанието на съда през днешния ден. Ангелов, и...
Прочети повече
Междувременно шефът на здравната ревизия към този момент е подал тъжба по случая. Дойде при мен доста разтревожена фелдшерката и ми рапортува, че мъж междинен на растеж, млад и е нахлул в кабинета и се опитал да я удари,но не я е блъснал. През цялото време е крещял " Бог ще ви накаже! Вие сте убийци! Бог ви вижда! Бог знае какво да прави! ". И избягал. Даже най-интересното е, че фелдшерката го разпознава като неотдавна имунизиран пациент. Ваксинацията е по избор, ние никого не караме на мощ. Дошъл е ваксинирал се е, като и през това време е приказвал съвсем същото. Не мога да си обясня тази експанзия към медиците и това отношение към тях, разяснява пред Българска национална телевизия доктор Орлин Димитров - шеф на РЗИ Враца.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР