Непотизъм - Това се нарича наследстеното предаване на властта. Абсолютно

...
Непотизъм - Това се нарича наследстеното предаване на властта. Абсолютно
Коментари Харесай

Валери Симеонов предложи близка дама за свой заместник и вице на Бойко!

Непотизъм - Това се назовава наследстеното предаване на властта. Абсолютно проваленият политик Симеонов пробва да наложи на Борисов и Волен за свое вице близката до сърцето си жена.

Тя има служебна биография на три години, само че е подготвена да стане дясна ръка на Борисов и маша на майцеубиеца във властта с поста на вицепремиер. Девалвацията на държавноста при Валери Симеонов и ПатрЕотите удари дъното!

Странно по какъв начин този кабинет под блокада ще се “обогати” с сходен кадър след сътрудник Иван от Държавна сигурност и другите недоразумения. Явно ГЕРБ потъва като талпа дружно сътрудниците си.

Мрежата закипя от отрицателни мнения и потребителите отявлено се опълчват на евтиния панаир.

Ето част от мненията:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Това момиче наподобява много чинно,но никой не е толкоз дисциплиниран, колкото е нужно за хора като Валери Симеонов, тъй че до няколко месеца чакам да прехвърчат искри посред им. Неромантични такива...Стига народа да ги изтрае до тогава...или мутрите както им се привижда на някои. "

"Преподавател е по конструкция на администрацията и административен развой в Института по обществена администрация към Министерския съвет "?!? Имаме Институт към Министерски съвет с бюджетни пари, преподаватели, студенти? Не ни стигат Свободните "Университети " ами и скрити "Институти ". ЗАКРИВАЙ ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. НЕУСПЕШНА Е! "

"Аз съм рубладжия,но и паричките от Движение за права и свободи са ми нужни. Взех и от ГЕРБ,въобще взех и ще взема от всеки. А народа да го д.ха,защот в случай че няма балъци по какъв начин щях да бъда хитрец,а? Помните ли по какъв начин ви говорех за национализация,за връщане на казармата,за майка Русия? Такъв ми беше келепира,но в този момент към този момент е различен. Обичам ви балъци,защото без вас щеше да съм застаряващ публицист и нямаше да съм милионер с млада младоженка и кокаин в кръвта. Парите,жените и белото ме карат да се усещам на 20 години. "

"НЕ БЕШЕ ЛИ ТАЗИ, ДАМАТА, С КОЯТО В. СИМЕОНОВ БЕ ИЗЛОВЕНА В САМОЛЕТА С НЕГО ПЪТУВАЙКИ ЗА ЕКЗОТИЧНА ДЕСТИНАЦИЯ ДА СИ ГУКТ ЗАЕДНО? "

"В последна сметка Валери се връща в Народното събрание и усилва броя на депутатите си с един за сметка на Атака "

"

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР