Непосредствено след фаталния сблъсък на Околовръстното шосе в неделя рано

...
Непосредствено след фаталния сблъсък на Околовръстното шосе в неделя рано
Коментари Харесай

Само пред bTV: Говори приятел на обвинения за катастрофата на Околовръстното


Непосредствено след съдбовния конфликт на Околовръстното шосе в неделя рано сутринта обвиненият Димитър Любенов звъни на един от най-близките си. Вика на мястото на случая.

„ Единствено ми сподели че съжалява…, че най-големият му съдник е Господ и ме помоли индивидът да се грижа за майка му и за детето му. Аз съм индивидът, който всекидневно беше до него през всичките тези години “, сподели пред bTV обвиненият за тежкия случай.

Двамата с изключение на близки другари от над 15 години са и сътрудници – имат бизнес за създаване на канализационни системи. Освен това 29-годишният обвинен има и лична компания.

По думите му Любенов не е употребявал алкохол и опиати, дори е бил „ безжалостен съперник “.

Експертиза обаче демонстрира друго – по време на съдбовния случай Димитър Любенов е карал мощната си спортна кола дрогиран и пийнал. В кръвта му са открити 1,73 промила алкохол, както и приложимост на кокаин.



Прокуратурата ще реши дали да промени обвиняването на Любенов на по-тежко. Все още не е ясно с каква скорост се е движил.

Катастрофата стана към 4 ч сутринта в неделя на Околовръстното шосе в София., а двама пострадаха.

Според очевидци на случая обвиненият е карал с към 200 км/ч. Фактът, че обича високите скорости демонстрират 28-те му фиша за превишена скорост. Признава го и приятелят му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР