Непобеденият боксьор в тежка категория Тайсън Фюри се завръща на

...
Непобеденият боксьор в тежка категория Тайсън Фюри се завръща на
Коментари Харесай

Бокс НА ЖИВО: Тайсън Фюри - Сефер Сефери

Непобеденият боксьор в тежка категория Тайсън Фюри се завръща на професионалния кръг. След пауза от съвсем 3 години именитият британски скандалджия още веднъж ще се бие в опит да си върне мястото измежду най-големите в спорта. Той се изправя против доста любопитен противник в лицето на Сефер Сефери - албански боксьор със единствено едно проваляне на профи кръга, въпреки и в по-леката категория.
Страхотната борба е довечера в Манчестър, като се чака тя да стартира след 23:30 часа българско време. Може да следите завръщането на Тайсън Фюри НА ЖИВО В Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Легендарният боксьор, който постави завършек на превъзходството на Владимир Кличко през 2015 година, се завръща на кръга след пауза от 924 дни. След немислимия триумф над украинеца Фюри изпадна в сериозна дупка, качи доста килограми и сензационно се отхвърли от реванша против Кличко през 2016 година. Оттогава насам той се отхвърли от бокса два пъти, беше махленски в приложимост на опиати, а също така самичък призна, че се бори с меланхолия и въобще не желае да чува за кариерата си в бокса.
В последните месеци обаче съума да се оправи с проблемите и тренира крепко за завръщането си на кръга. Той е надалеч от положителната си форма, само че все пак предприе риска и се завръща на кръга, въпреки и не изцяло подготвен. Целта му е една - да натрупа задоволително мачове и форма, с цел да може да се изправи против Антъни Джошуа. До момента той няма нито едно проваляне в 25 мача, като 18 пъти е побеждавал с нокаут.
Неговия противник - Сефери е побеждаван единствено един път в кариерата си - през предходната година от Мануел Чар, когато албанецът се опита да се бие за една от купите в международната тежка категория. В по-леката категория той е непобеден, а в кариерата си има 23 победи, от които 21 са с нокаут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР