Непълнолетните братя, които са обвинени в убийството и изнасилването на

...
Непълнолетните братя, които са обвинени в убийството и изнасилването на
Коментари Харесай

Обвинените в жестоко изнасилване и убийство на жена от Провадия остават в ареста

Непълнолетните братя, които са упрекнати в убийството и изнасилването на стара жена за обир в Провадия, остават в ареста, реши Варненският областен съд.

„ Братята демонстрират изключителна настъпателност, грубост и свирепост в противоправните си прояви ”, показват от съда.

Според следствието двете момчета – Осман и Станислав на 14 и 17 години – решили да оберат 77-годишната жена от Провадия. Те проникнали в къщата ѝ през първия етаж. Момчетата блъснали дамата с тъп предмет, след което я изнасилили и ограбили дома ѝ.

Причината за гибелта на дамата е множествена съчетана трамва, несъвместима с живота.

И двамата братя порастват без родителска грижа от години. Родителите им са в неопределеност, а татко им е разгласен за общодържавно търсене. И с Осман, и Станислав са с голям брой престъпни прояви и са регистрирани в детска педагогическа стая. Дни преди убийството на старата жена Станислав е направил различен грабеж в дома на вуйна си.

В правосъдната зала 17-годишният Станислав изиска съдът да го пусне под домакински арест, а по-малкият му брат се държал извънредно невъзмутимо и индиферентно.

Решението на съда може да бъде обжалвано. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР