Неотдавнашното гласуване за промени в Конституцията на Русия свидетелства за

...
Неотдавнашното гласуване за промени в Конституцията на Русия свидетелства за
Коментари Харесай

Си Дзинпин разговаря с Путин за конституцията и защита на суверенитета на страните

Неотдавнашното гласоподаване за промени в Конституцията на Русия свидетелства за поддръжката, изразена от хората към актуалното съветско държавно управление.

Това съобщи в сряда президентът на Китай Си Дзинпин по време на телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин, оповестява ТАСС.
 Русия желае Китай в Г-7
Русия желае Китай в Г-7

Съединени американски щати разшириха листата с предложения до Австралия, Русия, Южна Корея и Индия

" В Русия сполучливо мина гласуването на промените в конституцията. Това изцяло свидетелства, че съветският народ поддържа своето държавно управление и е склонен с правилата на държавната администрация в Руската федерация ", разяснява китайският водач, представен от " Синхуа ".

По думите на Си Дзинпин, Китай се застъпва за това, че Русия би трябвало се придържа към политика , която регистрира нейната национална специфичност и да продължава да се развива сполучливо .
 Британия желае да усили военното си наличие в Азия и да сдържа Китай
Британия желае да усили военното си наличие в Азия и да сдържа Китай

Обмисля по какъв начин да се оправи, тъй като КНР още " преди края на живота ни ще задмине Съединени американски щати стопански, софтуерно и военно "

Той също по този начин акцентира, че Китай се стреми да ускори взаимната поддръжка с Русия и изрично се опълчва на похищенията на обособени страни против суверенитета на Китай и Русия .

" Китай е заинтригуван в връзките си с Русия, да продължим да си предоставяме мощна поддръжка един на различен ", разяснява Си Дзинпин.

" Ние сме изрично срещу намесата на външните сили и тяхното разрушително въздействие . Китай отстоява отбраната на суверенитета, сигурността и взаимноизгодното развиване на нашите страни. "

Си Дзинпин добави, че неотдавнашният Парад на успеха в Москва " сподели на света, че Русия има намерение уверено да отбрани мира по целия свят ".
 Китай сплотява сили с Русия да обезпечават мира на планетата
Китай сплотява сили с Русия да обезпечават мира на планетата

Пекин ще пази изхода от ВСВ от " деформиране на историята "

Китай е подготвен да сътрудничи с Русия при основаването на нов вид ваксина против ковид, както и взаимно създаване на свързани медикаменти , съобщи Си Дзинпин.

" Трябва да засилим съдействието... в области като създаването на ваксини и медикаменти. Китай и Русия би трябвало да се стремят да подсигуряват, че нашите двустранни връзки непрестанно се развиват , допринасяйки за взаимното развиване, подобрявайки благосъстоянието на китайския и съветския нации ".

Си Дзинпин добави, Пекин и Москва би трябвало да извърнат огромно внимание на съдействието в региона на нововъведенията и високите технологии . Той означи също, че Китай и Русия би трябвало да продължат ползотворното съдействие даже в пандемия.

" Ние си оказваме помощ взаимно в битката с ковид, предоставяме взаимна поддръжка. По този метод китайско-руските връзки в новата ера стават все по-наситени със стратегически темперамент ", разяснява той.
 Потенциална COVID-19 ваксина на CanSino е утвърдена за военна приложимост в Китай
Потенциална COVID-19 ваксина на CanSino е утвърдена за военна приложимост в Китай

Има утвърждение за проби върху хора и в Канада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР