Неотдавна се разбра, че Брад Пит е завел ново дело

...
Неотдавна се разбра, че Брад Пит е завел ново дело
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отвърна на новите обвинения на Брад Пит за винарната

Неотдавна се разбра, че Брад Пит е завел ново дело против някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли. Причината за следващия правосъден спор сред някогашните съпрузи е фамилната винарна Chateau Miraval, осведоми Tialoto.bg. Актьорът упреква Джоли, че е продала без неговото единодушие на трета страна своята част от парцела. В същото време, съгласно артиста, Анджелина отказала да подписа такава договорка с него.

Звездата от „ Имало едно време в Холивуд “ упрекна майката на децата си, че тя скрито е продала 50% от фамилните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 година

Отговорът на актрисата идва с думите на неин непосредствен, който декларира пред Page Six, че същинската причина в действителност е друга. Той твърди, че Брад се е опитал да направи всичко допустимо, с цел да попречи на Анджелина да приказва за насилието над детето му. Въпреки това историята за това по какъв начин Пит подвига ръка против осиновения си наследник по време на полет на частен аероплан през 2016 година стана обществено притежание. В резултат на това Джоли взема решение, че при никакви условия няма да продаде своя дял от винарната на някогашния си брачен партньор.

Посочвайки правосъдни документи, подадени през 2022 година, приятелят на Джоли акцентира: „ Истината е, че той отхвърли да приключи продажбата на каузи на Chateau Miraval с Джоли, в случай че тя не се съгласи да мълчи за домашното принуждение... Той искаше да резервира каузи от 8,5 милиона $ “.

Източникът добави, че каквито и правни маневри да прави Пит, „ той не може да избяга от обстоятелството, че е нападнал вербално и физически госпожа Джоли и децата им – даже съвсем удушил едно от тях и блъснал друго “.

По последна информация, Джоли е продала своя дял на съветски олигарх за много сериозна сума, а юристите на Пит считат, че тя е направила това, само с цел да се облагодетелства финансово. Те имали контракт, съгласно който нито един от тях няма право да продава своя дял без разрешението и знанието на другия.

Пит и Джоли имат общо шест деца. Шумният им бракоразвод се проточи дълги години, тъй като двамата непрестанно спориха по разнообразни тематики, най-вече свързани с попечителството на децата им. Въпросният парцел е следващата тематика, по която двамата не могат да се схванат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР