Неотдавна 37-годишната Ким Кардашиян призна, че често пие сок от

...
Неотдавна 37-годишната Ким Кардашиян призна, че често пие сок от
Коментари Харесай

Не следвайте тези безумни съвети на Кардашиян

Неотдавна 37-годишната Ким Кардашиян призна, че постоянно пие сок от ананас и прикани всички дами да го вършат. Причината –благодарение на тази сок половият й орган постоянно мирише добре.

Не за първи път някоя от сестрите Кардашиян дава препоръки на дамите какво би трябвало да (не) вършат, с цел да се грижат за най-милото си. Важно е да уточним, че всичко, което те споделят не се основана научни обстоятелства, а на техни лични наблюдаващ.

Сега на едно място бяха събрани шест от най-удивителните съвета на сестрите Кардашиян.

И преди да започнете да следвате препоръките им би трябвало обаче да знаете нещо доста значимо!!! Акушер-гинекологът Лорен Стрейчер изясни, че НЕ би трябвало да следвате рекомендациите им.

Пийте сок от ананас, с цел да миришете вкусно там долу

Според Кардашиян това е методът да имате прелестен мирис в региона на интимните елементи. Страшното е, че дамите в действителност имат вяра в тази илюзия. Всъщност няма доказателства за това, защото никой не е проучил този въпрос научно. Едно нещо, което специалистите знаят сигурно: една неприятна миризма сред краката е отклоняване от нормата и може да алармира за пропуснат вътрешен тампон, бактериална зараза, смяна в рН, зараза, намаляване на тазовите мускули, които не могат да задържат урината и други. „ Дори литра сок от ананас не може да реши някой от тези проблеми ”, споделя доктор Стрейчер. Според специалиста няма научни доказателства, че някоя храна (или сок) може да помогне по този въпрос.

Пийте витамин Е, с цел да извършите вагиналните мускули здрави

Преди време Клои Кардашиян се изцепи, че приема витамин Е, с цел да укрепи интимните си мускули. Въпреки това, доктор Стрейчер споделя, че храненето не въздейства на " силата " на вагината. Лекарите споделят, че супозиториите на витамин Е имат позитивен резултат върху здравето на вагиналната лигавица: понижават сухотата, еластичността и нямат странични резултати. Въпреки това във връзка с мощните стени на вагината няма научни доказателства, че витаминът ги укрепва.

Овлажнявайте влагалището си с витамин Е

Клои Кардашиян даже сподели, че „ ползва непосредствено ” витамин Е на повърхността на вагината си, с цел да е по-овлажнена. Тук лекарите уточнват, че фактически витаминът може безвредно да се употребява като „ смазка ” по време на секс, само че не е най-хубавият избор. Младите дами, страдащи от сухота и раздразнение на влагалището, би трябвало да схванат повода за казуса. Понякога се крие в неправилен избор на перорални контрацептиви. Във всеки случай би трябвало да се консултирате с доктор.

Нанесете витамин Е на срамните устни, с цел да успокоите дразненето
Това е третото златно предписание, което Клои дава. Въпреки че терминът, който употребява ( " раздразнение " ) е много неразбираем, доктор Стрейчер споделя, че потреблението на витамин Е може краткотрайно да облекчи дискомфорта (въпреки че всеки различен овлажнител може да направи това). Така че: няма да ви помогне да елиминирате повода за раздразнение, в случай че това се дължи да вземем за пример на съкровен сътрудник за грижа за региона, прахуляк за пране, бактериална вагиноза или гъбична зараза. Докторска присъда е, че витамин Е не пречи на интимните елементи, само че не лекува вагиналния сърбеж.

Използвайте вагинални топки, с цел да извършите вагината си по-силна от всеки път
Клои предлага мраморните вагинални топки, които тя в миналото е изпитвала. Ето какво мисли доктор Стрейчър за това: „ Теоретично, те могат да бъдат ефикасни за подсилване на мускулите на тазовия под, само че те работят единствено в случай че ги стискате вярно. Не всички дами могат да го създадат. Въпреки обстоятелството, че такива топки са били употребявани от епохи, няма научни доказателства за тяхната успеваемост ”. Ето за какво експертът предлага физическа тазова терапия под наблюдението на експерт или потвърден ефикасен симулатор, да вземем за пример Pericoach, Elvie или Apex. Но тази техника е нужна единствено за тези, които в действителност се нуждаят от помощ, да вземем за пример заради уринарна инконтиненция или дискомфорт по време на секс. Лекарствената присъда: вагиналните топки са положителни като играчка, само че не подсигуряват резултата, за който приказва Клои Кардашиан.

Пълна лазерна репарация на влагалището след раждане

Клои твърди, че сестрите й Ким Кардашиян е употребявали тази техника след раждането, с цел да възвърне размера на вагината й. Има специфичен лазер MonaLisa Touch, който е особено планиран да възвърне влагата и еластичността на вагината. Но доктор Стрейгър предизвестява, че този способ не е за всяка жена (да не приказваме и че е скъпо). Лазерът е предопределен единствено за дами, които страдат от сухота на вагината след менопаузата, химиотерапията или интервенцията. Лазерният лъч работи единствено на равнището на вагината, само че не доближава мускулите на тазовото дъно. А точно те обезпечават плътността на влагалището. Лекарствената присъда: в случай че имате спомагателни три хиляди $, можете да извършите.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР