Неостаряващата поп звезда е съумяла да продаде на изгодна цена

...
Неостаряващата поп звезда е съумяла да продаде на изгодна цена
Коментари Харесай

Лили Иванова с топ сделка дни преди кризата

 Неостаряващата поп звезда е съумяла да продаде на преференциална цена просторния си апартамент в софийския квартал " Кръстова вада " в средата на февруари, безусловно дни преди смъртоносния вирус да пусне пипалата си и в Европа, научи " Уикенд ".

Лили Иванова разгласи за обмен парцела си в " Кръстова вада " предходната есен, откакто преди този момент напълно подреди жилището от 120 квадратни метра.

Естрадната звезда бе закупила жилището – част от първокласен частен жилищен комплекс, преди 5 години с концепцията да се придвижи да живее там. Иначе Лили населява от край време апартамент на най-скъпата улица в София – на " Оборище " №33, останал за нея след развода й с Янчо Таков през 1975 година Днес цената на този апартамент приближава 1 милион, настояват имотни брокери.

Що се отнася до продадения авариен апартамент в " Кръстова вада ", Лили Иванова е съумяла да прибере към 190 000 евро за жилището. Купувач на парцела е ортодонт от арабски генезис, който от години работи и живее в София, разкриха осведомени със договорката. Според думите им, Лили преговаряла близо месец с купувача за цената на парцела, като най-после му направила отстъпка от 10 000 евро, с цел да се осъществя договорката.

" Лили или е родена с шанс, или е доста прозорлива. Само няколко дни откакто продаде жилището си, епидемията плъзна в Европа и провокира икономическа криза. Сега имотния пазар в България е срутен и цените на парцелите са с най-малко 15-20% надолу. Сделки просто няма, купувачите изчезнаха ", одумват естрадната прима брокерите на недвижимо имущество.

Продаденият апартамент бе платен от Лили Иванова за към 120 000 евро. Имотът се простира в първокласен комплекс от затворен вид, в който жителите разполагат с всички улеснения. Надеждна защита обезпечава сигурността на живущите там, а достъпът е следен. Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всевъзможни други улеснения, в това число и СПА — център. Лили Иванова живя в този апартамент единствено няколко месеца, до момента в който ремонтираше главно жилището си на " Оборище ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР