Неопитният шофьор Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор

...
Неопитният шофьор Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Пуснаха шофьора, убил Ани и Явор. В кръвта на жертвите намериха алкохол!

Неопитният водач Адриан Антонов, който погуби младежите Ани и Явор на столичния бул. " Сливница ", е към този момент на независимост под мярка " подписка ". Това заяви за Lupa.bg юрист Димитър Марковски, който брани правата на младежа в съда. 

" В кръвните проучвания на потърпевшите младежи беше открит алкохол, което несъмнено ще облекчи ситуацията на Адриан по време на процеса ", сподели преди минути пред наш публицист юрист Марковски. 

Преди време Lupa.bg първа написа, че до 2 месеца, младият водач ще бъде освободен от килията. 

Явор и Ани живеели дружно повече от две години. Момчето почина на 22 години, момичето бе на 24 години.

Двамата починаха, блъснати от каращия с висока скорост некомпетентен водач Адриан Антонов. Той е имал брошура едвам от три месеца.

Антонов опустоши Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта против 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията водачът не е бил използвал алкохол или опиати.



Веднага след случая Lupa.bg запита по какъв начин влюбената двойка не е видяла автомобила и не е реагирала съответно на обстановката на този прав сектор, с цел да могат младежите да са живи. Консумирането на алкохол евентуално се е оказало съдбовно за опцията да реагират съответно.

Експерти са безапелационни, че и пешеходците като участници в придвижването са длъжни погледнат обстановката на пътното платно и да реагират съответно по отношение на обстановката на пътя.



Lupa.bg научи още, че е желана нова автотехническа експертиза, която да помогне на съдиите да получат по ясна картина за драмата.

Припомняме, че месеци след драмата жители на столицата блокираха бул. " Сливница " с претенции за по-сериозни ограничения против джигитите на пътя и обективен развой за гибелта на младата двойка. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР