Неочаквано прост, научен и приятен способ за отслабване. Наздраве! Учените от

...
Неочаквано прост, научен и приятен способ за отслабване. Наздраве!
Учените от
Коментари Харесай

Най-приятният начин за отслабване

 red wine

Неочаквано елементарен, теоретичен и прелестен прийом за намаляване. Наздраве!

Учените от Харвард евентуално не са разкрили топлата вода, само че пък за алено вино са изцяло уверени, че оказва помощ на доста житейски несгоди. Без да са учени, доста, доста от дълго време, мъдреците са го споделили " In vino veritas ". Но, да се върнем в наши дни.
Случвало ли ви се е, да хапнете добре на вечеря, а малко преди да си легнете, още веднъж да усетите апетит? Оказва се, много от нас имат тези позиви, по тази причина и хората от ден на ден отсрочват спането за по-късен час, а изобилното хранене по нощите се трансформира в постоянна наклонност.
И ето – за благополучие на всички озверели от апетит, настава тържествения миг – отговорът е чаша алено вино. И това не е някаква смешка, а потвърден теоретичен факт.
Последното проучване на сътрудниците от Харвардския университет демонстрира, че чашата вино преди сън е отлична опция на нездравословните хамбургери.
Червеното вино е потребно за диабетиците и за сърцето, тъй като покачва равнищата на положителния холестерол. Виното е натурален стимулатор на половото увлечение и ненадейно добър метод за събаряне на непотребни килограми.
Експертът Тим Ферис изяснява, че чашата вино преди сън е причина за добър сън и положително въодушевление и споделя, че аленото вино е идеалната " закуска ".
В проучването в Харвард са взели участие 20 000 дами, които били следени в продължение на 13 години. Учените разкрили, че представителките на нежния пол, които изпивали приблизително по половин бутилка вино дневно, по-рядко страдат от проблем с непотребното тегло, спрямо тези, които се стараят да не пият в делнични дни.
40-годишната журналистка Саманта Мерит, удостоверява потребното деяние на аленото вино преди сън. В изявление за Daily Mail, тя споделя че благодарение на този табиет е съумяла да отслабне и усъвършенства персоналния си живот. Причината съгласно нея е най-много в това, че чашата вино оказва помощ да не притичваме непрекъснато до хладилника през нощта.
" Малко преди сън, изпивам чаша алено вино – това се случва 4-5 дни в седмицата. Спя по-добре, по-малко се безпокоя за неприятности, разсънвам се бодра и в положително въодушевление. Според мен ключът към триумфа е в умереността. Чашата алено вино вечер е отличен заместител на шоколадовите изкушения, само че не трябва да прекаляваме и с алкохола, който също съдържа калории ", добавя Саманта Мерит.

Затова, наздраве! Умерено и с въодушевление!

Източник: lifter.com.ua
Снимка: accessorizeyourwine.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР