Неочакваната връзка между Доди Ал-Файед и принцеса Даяна съвсем естествено

...
Неочакваната връзка между Доди Ал-Файед и принцеса Даяна съвсем естествено
Коментари Харесай

Доди на Даяна почернил последните ѝ дни

Неочакваната връзка сред Доди Ал-Файед и принцеса Даяна напълно естествено заема място в продукцията, само че пикантните детайлности са старателно спестени. Става дума за зависимостта на милиардера към кокаина и за всичките му неприятни преживявания, свързани с нея. Пол Коен, холивудски управител на гении, се среща с Доди през 1980-а година, по тази причина и разполага с задоволително сведения за това по какъв начин минава животът му.

По думите на Коен огромната обич на Ал-Файед са били опиатите, в частност кокаинът. Жените и работата, която е имал като че ли апропо, са били просто инцидентен “интериор ” в блестящия му метод на живот. Партитата на арабския милиардер се славели с порядъчно количество от всевъзможни опиати, а присъстващите обожавали да се черпят с следващата доза. Самият паралия бил необичайно несексуален и въпреки дамите и мъжете да го обожавали, на практика той не се интересувал от секса.

Забежката му с принцеса Даяна изненадала огромна част от обкръжението му. Според разкритията на мениджъра под въздействие на дрогата Доди страдал от интензивна параноя и непрекъснато следял дали някой не върви след него. Ситуацията прераснала в боязън да не бъде похитен, по тази причина и се обзавел с бронирана кола. В деня на съдбовния конфликт пък може би опиатите са изиграли решаваща роля – в случай че милиардерът се е страхувал за живота си, евентуално е подтикнал водача да усили доста скоростта.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР