Неочакван срив на едно от най-скъпите предавания по Нова телевизия

...
Неочакван срив на едно от най-скъпите предавания по Нова телевизия
Коментари Харесай

Рейтингът на Рачков се срина

Неочакван срив на едно от най-скъпите излъчвания по Нова телевизия този сезон – рейтингът на „ С Рачков всичко е допустимо ” се оказа неуспех. Това стана ясно данни, публикувани от самата медия при започване на седмицата. Оказва се, че предаването на комика е единственото, което е отстъпило по гледаемост пред конкуренцията на Би Ти Ви.
 

„ Гласът на България ” на Би Ти Ви е блъснало съществено рейтинга на Димитър Рачков през септември. Резултатите, които са удар по самочувствието на комика като тв звезда, да при възрастовата група от 18 до 49 години, която по традиция е най-интересна за рекламодателите и надлежно – най-важна за Нова тв. В понеделник медията се похвали, че е подобрила личния си връх от месец май тази година, който бил най-силен за нея от основаването й през 1994-а. Тогава я били гледали 31,3 на 100 от феновете сред 18 и 49-годишна възраст, а през септември резултатът бил още по-добър – 32,6 на 100. Рейтингите на „ Сделка или не ”, „ Черешката на тортата ”, „ Игри на волята ”, „ Алея на славата ”, „ Ол инклузив ” и „ Клетката ” внезапно надминават конкуренцията на Би Ти Ви. Димитър Рачков обаче е мрачно леке в тази щастлива картина. Неговото предаване, в което са ангажирани доста от най-популярните персони у нас, е с 6,4 на 100 по-слабо откъм гледаемост спрямо конкуренцията – 28 против 34,6 на 100. Това значи, че Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро в „ Гласът ” са по-интересни за родния фен от всичко, което оферират Рачков и звездната му компания.

Шоуто на комика в предходния си сезон беше заложило на лица, които постоянно се повтаряха в обособените излъчвания, като Боби Турбото, Герасим Георгиев-Геро, Алекс Раева и всички останали до болежка втръснали звезди, които сме привикнали да виждаме в предаванията на продуцента Маги Халваджиян. За тази година сякаш беше дадено да има по-голямо многообразие. Първото предаване мина добре с артисти от Народния спектакъл – Юлиан Вергов, който се завърна в малкия екран след няколко месеца пауза поради скандал с колежката му Диана Димитрова, Владо Пенев, Христо Петков, Дарин и Деян Ангелови, Радина Боршош и Жаклин Даскалова. Последва обаче включване на участници от предходни сезони на „ Игри на волята ”, което се оказа много скучна, а откакто поканиха и до болежка втръсналата Жени Джаферович, феновете очевидно са сменили канала. Очакваше се гафит да се замаже от спортните величия в идващия епизод. Христо Стоичков, Любо Ганев и Стилиян Петров обаче също се оказаха по-скучни за родния фен от претендентите за музикална популярност в „ Гласът ” по Би Ти Ви. Катастрофата беше още по-голяма в предаването, в което гостуваха хубавици – Вики от „ Мастило ”, Есил Дюран, синоптичката на Нова тв Лора Георгиева, Алекс Богданска, Александра от „ Ергенът ”, Ромина Тасевска и неизменимата Алекс Раева.

Какво ще стане с Рачков след този неуспех? Едва ли ще го смъкват от ефир. Но артистът сигурно не е удовлетворен, че неговото шоу е единственото в Нова, което не устоя конкуренцията с Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР