Неочакван потърпевш от COVID-19 се оказа бирата Корона“. Макар да

...
Неочакван потърпевш от COVID-19 се оказа бирата Корона“. Макар да
Коментари Харесай

Заради коронавируса: 38% от американците няма да пият бира „Корона“

Неочакван пострадал от COVID-19 се оказа бирата „ Корона “. Макар да няма никаква връзка сред ковид и бирата с изключение на сходството в името, мнозина американци се отхвърлят от напитката.

38% от пиещите бира няма да купуват „ Корона “ „ при никакви условия “ поради вируса, който към този момент заразил хиляди души в 60 страни и е умъртвил близо 3000 души по целия свят. Това демонстрира изследване измежду 787 души в Съединени американски щати, оповестява CNN.

От американците, които обичайно пият тази бира, 14% декларират, че няма да си поръчат нито една на публични места. И всичко това, в миг когато от „ Корона “ пускат нова линия.

„ Няма подозрение, че бирата „ Корона “ страда поради ковид ", съобщи Рон Торосян, създател на компанията за връзки с обществеността 5WPR.

Любопитно е, че 16% от интервюираните американци даже настояват, че не са сигурни дали бирата и вируса не са свързани, въпреки да няма никакви сходни доказателства, написа The New York Post.

Акциите на компанията майка на бирата паднаха с 8% в четвъртък. Тази седмица борсовите пазари записаха спад точно поради вируса. /tribune.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР