Неочакван обрат може да провали брака на едно от любимите

...
Неочакван обрат може да провали брака на едно от любимите
Коментари Харесай

Скандал тресе Великобритания! Ще разтрогнат ли брака на Кейт и Уилям след тези разкрития за миналото на Мидълтън?

Неочакван поврат може да провали брака на едно от обичаните фамилии на целия свят – принц Уилям и Катрин Мидълтън. Група учени, специалисти и биографи, започнаха да душат към предишното на принцесата на Уелс, а това, което разкриха, раздруса съществено любимката на народа на Англия.

Херцогинята на Кеймбридж и принцеса на Уелс получи ужасяваща вест, която сбъдна най-големия й и неприятен призрачен сън.

Скандалът с произхода на Кейт Мидълън е голям и може да се наложи да се разведе с престолонаследникът.

Херцогинята още не е на себе си от разкритията, които тотално прекатурват цялата история на кралското семейство.

Оказва се, че Кейт е далечна родственик на брачна половинка си – принц Уилям.

Преди време стана известно, че предците на принцесата на Уелс Катрин са работили във въглищни мини в северна Англия. Тези мини са били благосъстоятелност на семейство Bowes-Lyons, към което е принадлежала починалата кралица майка, брачна половинка на Джордж IV.

 Е, Кейт произлиза от същото семейство, само че е в по-тясна връзка с различен роднина.

Така Кейт Мидълтън и кралицата майка могат да се нарекат родственици, което значи, че кръвните връзки я свързват със сина на крал Чарлз III от Англия.

Земевладелецът от 16-ти век сър Уилям Блакистън е бил стопанин на огромното имение Гибсайд.

Най-големият му наследник, Ралф, наследява имението, а най-малкият, Николас, наследява няколко въглищни мини. Впоследствие една от внучките на Ралф стана една от най-богатите дами в кралството, а потомците на Никола се радвали на разкош през 17-и век, само че по-късно губят статута си, заради невъзможността неговите правнуци да имат мъжки правоприемник.

Кейт Мидълтън принадлежи към рода на Никъкъс, до момента в който кралица Елизабет II e потомка на сър Ралф и е родена в едно от най-богатите английски фамилии.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР