Неочакван обрат дни преди финала в риалити формата Сървайвър. Един

...
Неочакван обрат дни преди финала в риалити формата Сървайвър. Един
Коментари Харесай

Обрат! Предателство в Сървайвър дни преди финала

Неочакван поврат дни преди финала в риалити формата " Сървайвър ". Един от най-силите мъже - синът на именития вратар Здравко Здравков, брокерът Павел, беше грубо подхлъзнат и изигран от съдружниците си в играта за 150 бона.

Петорната му коалиция ненадейно се разцепи и двама от най-хубавите му другари - футболистът Цецо и студентката Ермина, го предложиха за изпъждане на Острова на отшелника. Надхитреният Павел трябваше да се изправи в борба за оцеляване против футболиста Благо Джизьса и инфлуенсърката Мария, загуби и напусна вечно " Сървайвьр ".
-->
Брокерът не скри, че е неприятно сюрпризиран от подмолния, само че и самоуверен ход на досегашните си приятели, които са подготвени на всичко, с цел да победят. „ Бях надхитрен. Изобщо не го чаках! ", промълви той, написа " Марица ". Останалите членове на обединението му - екскурзоводката Геновева и дизайнерът Едис, също бяха рефлектирани от дейностите на Цецо и Ермина и се разреваха горчиво след напускането на Павел.

Дизайнерьт даже заплаши, че ще отмъсти за брокера, с който бяха мощен тандем. „ На финала ще би трябвало да се самоизяждаме, няма различен метод! ", посече го обаче невъзмутимо Ермина.

Сега " Сървайвър "  влиза в най-острата си фаза - всеки ще играе против всеки. Победителят ще бъде определен от журито, в което влизат отпадналите участници
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР