Необичайни ценови разлики се забелязват в някои супермаркети от големите

...
Необичайни ценови разлики се забелязват в някои супермаркети от големите
Коментари Харесай

9 лева за домати: Спекулират ли някои търговски вериги

Необичайни ценови разлики се виждат в някои супермаркети от огромните вериги , предлагайки на клиентите извънредно високи цени на стоките си. Например, кг чери домати са в продажба против 9 лв. в избрани вериги, до момента в който в други тези дребни плодове се продават за по-малко от 4 лв. .

Също по този начин феновете на черитата имат опция да си закупят по магазините, вносни от Гърция в кутийка за 15 лева . Когато става въпрос за ягоди , потребителите ще би трябвало да заплатят към 16 лева . Краставиците също са към 5 лева . сега, даже без да са изключително свежи. Един айсберг , който не е приспособен за консумация, се предлага за 7 лева ., макар че действителната стойност е под 3 лева .

„ С такива повишени цени на зеленчуците, изгледа че няма да има салата на трапезата “, означават някои клиенти.

В същото време, други по-малки магазини оферират доста по-разумни цени за своите артикули и са по-достъпни за елементарния консуматор.

Във всеки случай, най-хубавият избор е да се пазари от пазарите , където имате по-голямо многообразие и по-качествени артикули . Търговците там постоянно могат да обезпечат по-добри цени, в случай че изберете да пазарувате от тях. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР