Необичаен пациент е втрещил лекарите от спешното отделение на болницата

...
Необичаен пациент е втрещил лекарите от спешното отделение на болницата
Коментари Харесай

Секс по врачански! Лекари извадиха зеленчук от з*дника на полицай

Необичаен пациент е втрещил лекарите от незабавното поделение на болничното заведение в Монтана, написа BulNews.bg. Миналата седмица към среднощ пристигнала обезпокоена двойка от Враца, която още от вратата почнала да упорства за поверителност.

Оказало се, че при следващите любовни игрички, дамата вкарала тиквичка в дупето на приятеля си и по-късно не съумяла сама да я извади. Наложило се лекарите по действен път да отстранен набутания надълбоко зарзават.

Пред ошашавените медици пациентът обяснил, че с приятелката си са по-разкрепостени и постоянно ползват на процедура в леглото видяното във филмовата поредност „ 50 нюанса сиво “.

Притесненията на сладострастниците идвали най-много от обстоятелството, че мъжът работи като служител на реда във Враца и по тази причина предпочели да пътуват до Монтана, в опит да запазят срамния случай в загадка. За тяхно страдание избавителната интервенция обаче се раздухала.

Това, което може да се пусне като жокер за самоличността на врачанските музовири, е, че служителят на реда е към 40-годишен и не е фамилен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР