Необичаен инцидент се случи в столицата на Испания - жена

...
Необичаен инцидент се случи в столицата на Испания - жена
Коментари Харесай

Жена откри 1,5-метрова змия в колата си в европейска столица ВИДЕО

Необичаен случай се случи в столицата на Испания - жена се обърна за помощ към патрулната полиция, тъй като в колата й пропълзя същинска змия. 

Повече за случая писа локалното издание El Mundo. Съобщава се, че испанката е карала на километър 5 от автомагистрала А-4 към 21:45 часа в петък, 15 март. По някое време тя инцидентно забелязала в краката си 1,5-метрово влечуго, което умерено пълзяло из кабината.

Уплашената жена спряла, изтичала настрана от пътя и незабавно подала сигнал на чиновниците на реда. Пристигналите на място се уверили, че не става въпрос за неточност и се обърнали за помощ към съответните служби. Експерти извадиха змията от колата и я предадоха на Центъра за избавяне на животни (CRAS).

По-късно се оказа, че откритото влечуго е от тип царевична змия. Те са получили името си заради образната си аналогия с царевицата.

Тези змии са постоянно срещани в Мериленд и Ню Джърси (САЩ), могат да доближат 1,5 метра дължина, само че не са отровни или рискови за хората, тъй че постоянно се държат вкъщи като домашни любимци. Най-вероятно влечугото е търсило източник на топлота и се е скрило в колата.

Сега зоозащитници се пробват да намерят притежателя на животното.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР