Необходимо зло“ вероятно е фразата, която описва обществения транспорт в

...
Необходимо зло“ вероятно е фразата, която описва обществения транспорт в
Коментари Харесай

5-те типа хора в градския транспорт! Агресивният, чалгарят и още

„ Необходимо зло “ евентуално е фразата, която разказва публичния превоз в България най-добре. Претъпкани рейсове, тапи и странни персонажи – градският е щуро родео, oт което никой не се измъква цялостен. Ето кои пет вида хора постоянно срещаме в него:

Чалгарят

Лятна заран в рейса: птички пеят, слънцето грее, а от слушалките на индивида до теб кънтят ретро шлагерите на Камелия. Тези чалга запалянковци потвърждават, че празненството е там, където искаш да бъде – даже, когато си заклещен в запушване на път за работа!

Виж още: За 14$ тази БГ мацка е твоя за месец: Златното момиче Йоана Николова и нейните секси занимания 

„ Ало, чуваш ли ме? “

Любими са ни също хората, които приказват по телефона с излишно висок звук. Не ги познаваме, само че към този момент сме чули всичко за драмата им с някогашния, това какво са яли за закуска и проектите им в петък вечер… абе, на процедура знаем цялата им биография. Ако пък съумеят и да се скарат със събеседника си по време на позвъняването, то циркът става пълен…

Заядливите пенсионери

Този вид пенсионери са уверени, че „ младото потомство “ е отговорно за всичките им проблеми – от остеопорозата до рухването на социализма. Няма значение, че им отстъпваш мястото си и се опитваш да се държиш учтиво: те отново ще те гледат обвинително.

Виж още: Хубави, само че зли: БГ звездите, чиито темперамент ги загрозява! Дениз, Кулагин и още

Изнасящият се от у дома

Става дума за симпатягите, които се качват в градския превоз с пет куфара, три торби с покупки и калъф за виолончело… освен това в час пик. Знаем, че несъмнено са готини хора: просто ни се ще да не заемаха половината трамвай с багажа си…

Учтивият

Само слабаците се извиняват, когато простъпка бутнат някой в метрото. Истинските тежкари просто кресват „ Опа! “ и те стрелват ядно с взор. Така де, на кого му е притрябвало образование?

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР