Необходимо е правителство, което да изведе страната от кризата. Около

...
Необходимо е правителство, което да изведе страната от кризата. Около
Коментари Харесай

ДПС одобряват да има експертен кабинет за определен период от време

Необходимо е държавно управление, което да изведе страната от рецесията. Около тази теза се сплотиха на срещата си представителите на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Нещо повече, по думите на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, целите на двете партии се припокриват и би трябвало да се върви стъпка по стъпка към образуването на болшинство. " Формулата експертен кабинет за несъмнено време е добра ", даде оценка след срещата пред публицисти Мустаф Карадайъ.

" Изключително съм признателна за обрисуваните общи рамки, в които видяхме, че даже дългогодишно отстоявани цели са тези, които носят позитивният заряд за България. Списъкът с цели остава отворен за допълнение. Различията са благосъстояние. Днес стоя пред вас, предлагайки да помислим за експертно държавно управление с ясно обрисуван мандат, в който има освен общи цели, само че и ограничения, за които ще работим в екип ", съобщи Мария Габриел пред представителите на Движение за права и свободи. 

Радостно е, че това което представихте като цели, госпожо Габриел, се припокриват като цели с дневния ред на българските жители, които би трябвало да станат дневен ред на политиците, на Народното събрание и на възможния постоянен кабинет. Затова имаме потребност от постоянен кабинет - повтаряме го към този момент няколко години и на всички избори, сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР