Необходимо е не само да се повиши бюджета за реклама

...
Необходимо е не само да се повиши бюджета за реклама
Коментари Харесай

Старо двадесет! И министър Проданов с лого и слоган ще променя туризма

Необходимо е освен да се увеличи бюджета за реклама и маркетинг на министерството, само че е и да се трансформират както маркетинговите, по този начин и рекламните тактики и канали за реализация, с цел да се реализира оптимален резултат. Дигиталната реклама все още е оставала на назад във времето, в реда на нещата е това също да се промени.

Днес Христо Проданов е провел среща с Организация на специалистите мениджъри в туризма, с Франк Кванте - основен изпълнителен шеф на Фрапорт България и Мартин Захариев - зам.-председател на Националния ръб по туризъм, оповестяват от МТ.

В бъдеще маркетинговите и рекламни тактики би трябвало да бъдат съветвани с сектора, с цел да може да се усъвършенства оптимално крайният резултат от акциите. Идеята е освен Министерството на туризма, само че представители на всички типове туризъм в България да се включат.

" По този метод като резултат ще имаме по-качествено таргетини групи от евентуални клиенти и ще има опция да им се даде информацията, която желаят да получат по най-подходящия метод ", уточни той. Редно е в министерството да има специалисти, които да дават отговор за сегментирането в туризма, акцентира още министърът.

Предстоят още срещи с туристическия отрасъл. В най-кратък период ще се образуват работните групи, с цел да се стартира допустимо най-скоро работа по проблемите на бизнеса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР