Необходимо е да има нормално работещо правителство, това е по-важно

...
Необходимо е да има нормално работещо правителство, това е по-важно
Коментари Харесай

Каракачанов: Грешка беше да се коалираме с Марешки и Симеонов

" Необходимо е да има обикновено работещо държавно управление, това е по-важно от резултата на изборите ", това сподели в " Твоят ден " по NOVA NEWS водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Според него от " ИТН " в никакъв случай не са имали желание да основават работещо държавно управление, което не е отговорно в обстановка като сегашната, когато сме в пандемия, инфлация, растящи цени на всичко.

" 40% от гласоподавателите на Вътрешна македонска революционна организация не излязоха да гласоподават, по тази причина предходните избори бяха несполучливи за нас. Грешка беше да се коалираме с Марешки и Симеонов. Доверие елементарно се губи и мъчно се възвръща ", съобщи още Каракачанов.

Той напомни, че Вътрешна македонска революционна организация постоянно са били с ясна позиция по значими въпроси.

" Българската енергетика би трябвало да бъде доста добре планувана. Вятър и слънце не могат да компенсират затворени мощ. Зелената договорка значи банкрут на въгледобивната индустрия, единствено с цел да се харесаме на някои европейски бюрократи. Трябват нуклеарни мощности и отсрочване на Зелената договорка ", уверен е патриотът.

Той счита, че би трябвало да има разговор сред всички партии, които да се съгласят по избрани цели, с цел да се възвърне и работи страната.

Вчера Вътрешна македонска революционна организация внесе тъжба във Върховен административен съд с гледище да се постанови смяна на решение от 12 октомври за регистрацията на претендента за вицепрезидент Мария Касимова - Моасе. Красимир Каракачанов се базира на Конституцията и на изявленията на Моасе, от които ставало ясно, че тя не е живяла в България през последните 5 години. Според него съдът би трябвало да се произнесе дали е спазен правилото за уседналост в тази ситуация.

" Вървим напред с нашата кандидатпрезидентската двойка доцент Милен Михов и Мария Цветкова, стремим се те да бъдат оптимално подкрепени. Останалите претенденти не дават отговор на доста въпроси ", сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР