Необходимите 20 000 лева за лечението на д-р Ирена Иванова

...
Необходимите 20 000 лева за лечението на д-р Ирена Иванова
Коментари Харесай

Добра новина! Събраха парите за лечението на д-р Ирена Иванова от Враца

Необходимите 20 000 лв. за лекуването на доктор Ирена Иванова към този момент са събрани. Припомняме, че младата лекарка орт Враца пострада през юли при тежък случай, откакто падна от 7-ия етаж на жилищен блок в „ Люлин “ и бе настанена в Централната реанимация в „ Пирогов “, където лекарите към момента се борят за живота й.
Д-р Иванова работи в УМБАЛ „ Александровска “ и „ Токуда “, а преди този момент и в столичната Спешна помощ. Затова и от Александровска болница проведоха дарителска акция, в която се включиха сътрудниците на 35-годишната докторка.
Последните изчезнали средства бяха дарени от Асоциацията на университетските лечебни заведения, чиито членове взеха решение да преведат по сметката на Фондация „ Направи положително – Александровска “ 3000 лв., както и от Сдружението на работещите в Спешна помощ, което оказа помощ с 1000 лв.. Преди това 5000 лв. преведоха и от столичната лекарска гилдия.
Сега на доктор Иванова й предстоят голям брой интервенции на таза и крайниците, като събраните средства са за медицински консумативи, които не се поемат от здравната каса. Младата докторка ще остане още дълго в „ Пирогов “, където пък проведоха кръводарителска акция. Колегите й от незабавното поделение на Александровска болница обаче са сигурни, че тя ще се оправи и я чакат на работа, с цел да се борят дружно за спасяването на други животи, както са го правили единствено до преди месец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР