Неназован потребител в интернет плати огромна сума пари за... виртуална

...
Неназован потребител в интернет плати огромна сума пари за... виртуална
Коментари Харесай

Човек плати огромна сума пари за... виртуална яхта

Неназован консуматор в интернет заплати голяма сума пари за... виртуална яхта. Цената на несъществуващото плавателно средство е цели 650 000 щ. $.

Човекът е направил заплащането посредством криптовалутата ethereum. Неговата нова облага съществува единствено в така наречен метавселена The Sandbox. Тя е създадена от компанията Republic Realm.

Яхтата носи името The Metaflower Super Mega Yacht. До момента тя е най-скъпият актив на виртуалната платформа.

Плавателният съд даже не е с изключително хубав външен тип. Иначе се състои от четири етажа, в комплект със зони за отдих, хидромасажна вана, дансинг, DJ кабина и две хеликоптерни площадки. А несъществуващите хеликоптери, както можете да се досетите, се продават настрана.

Всичко това е част от така наречен The Fantasy Collection на Republic Realm. Става дума за линия от първокласни NFT (незаменяеми токени), създадени за платформата The Sandbox. Тя включва джетове, моторни лодки и частни острови, дружно с яхтени пристанища и плажни клубове.

Предлаганите артикули са в действителност доста, тъй че можете да се възползвате от тях, в случай че разполагате с огромни и непотребни суми пари. Другото предизвикателство е да намерите и другари, които да се причислят към вас на въображаемата ви яхта.

Още четете тук!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР