Ненадминато реалистичната картина на QLED телевизорите е факт, благодарение на

...
Ненадминато реалистичната картина на QLED телевизорите е факт, благодарение на
Коментари Харесай

Samsung QLED TV пренася зрителите директно на стадионите

Ненадминато реалистичната картина на QLED тв приемниците е реалност, с помощта на удивителната Quantum dot технология на Samsung
Ненадминато реалистично преживяване дават QLED тв приемниците на Samsung. Благодарение на тях, през футболната 2018 година почитателите ще могат да се пренесат непосредствено на стадионите и съпреживеят като онлайн дълго чаканите футболни срещи. QLED тв приемникът с огромен екран придвижва екранното развлечение на едно напълно ново равнище на потапяне в действието със спиращи дъха моменти, превръщащи всеки кадър в кинематографско преживяване. По този метод всеки миг, всяка дузпа или паметен гол оживяват пред очите на феновете с още по-жизнени цветове и в безкомпромисни елементи.

Samsung реализира героизъм в еволюцията при тв приемниците и към този момент дванадесет следващи години е №1 в световния бизнес с тв приемници съгласно Futuresource Consulting. С непрекъснатите нововъведения и ненадминатите си характерности, QLED моделите дават опция за удобно гледане, даже отдалеко, със своя огромен екран, един милиард цвята и подробни елементи. По този метод феновете виждат нещата на екрана като че ли в действителния свят. Благодарение на Q Smart технологията, потребителите могат да ръководят всичките си устройства по-удобно с One Remote Control и да взаимодействат с тв приемника единствено с гласа си.
Преди броени дни, един от моделите – Q9FN, който към този момент е разполагаем в България, получи и забележителната оценка на Trusted Reviews:
“Samsung Q9FN е необичаен звяр, който пасва еднообразно добре в ярко или мрачно помещение. Осветеността и цветовите индикатори на картината са, както и предходната година, невиждани “.


Над милиард цветови нюанси с Q Colour
QLED тв приемниците са първите в промишлеността, които могат да възпроизведат 100% от размера на цветовете, което е доказано от Verband Deutscher Elektrotechniker. А през 2017 година гамата QLED получи ULTRA HD PREMIUM документ от UHD Alliance (UHDA).
Всичко стартира с Quantom dots
Разработени извънредно от Samsung, първите в света Quantum dots без кадмий са частиците с наноразмери, които трансформират светлината в милиардите ярки цветове, които виждаме на QLED тв приемниците. Също като диамантите, Quantum dots са неорганични. Това значи ярки и витални цветове в продължение на доста, доста години напред. Технология дава най-хубавото комбиниране сред светлина и цвят, налично в екран технологиите сега. Тя адресира всички съществени аспекти на качеството на картината, в това число зрителния ъгъл, размера на цветовете, яркостта и усъвършенствания контрастност.
 Q Contrast – когато и да е, при всякаква светлина
Вече няма значение какъв брой светлина има в стаята. Независимо от това дали е прекомерно ярко или мрачно в стаята качеството на картината остава непроменено при QLED моделите, с помощта на по-дълбоки и по-тъмни черни цветове, които акцентират всеки обособен подробност.
 Виж оттатък сенките с Q HDR 2000/1500/1000
Понякога фенът просто не може да види това, което е на личния му ефирен екран. Особено когато е тъмна сцена с малко сенки. Q HDR е основана посредством комбинацията от експертен опит и технология HDR10+, с цел да обезпечи необятен диапазон от бляскавост и контрастност, които да вдъхнат живот във всички нюанси на картината.
Технологията HDR 10+
С технологията HDR10+ изображенията се обработват самостоятелно, кадър по кадър, с цел да се усъвършенства визуализацията посредством динамичния диапазон на тоновете. Това придава на картината наситени цветове, бездънен контрастност и зрелищно качество на изображението за всеки кадър. По този метод, в реалност се вижда какво е наличието, което хората зад тези фрагменти са желали действително да покажат.
Q Engine
В новата QLED серия тв приемници на Samsung за 2018 главният мотор е Q Engine за още по- впечатляваща картина. Това е мощна иновация, която води феновете през спиращо дъха преживяване с над един милион нюанси и цветове. Технологията обезпечава 100% размер на цветовете, които виждаме в действителния живот.

Повече за QLED технологията на Samsung и новите модели тв приемници вижте на: http://www.samsung.com/bg/tvs/qled-tv/highlights/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР