Немският гигант за съхранение на стволови клетки стъпи у насС

...
Немският гигант за съхранение на стволови клетки стъпи у насС
Коментари Харесай

Vita 34 вече е и в България

Немският колос за предпазване на стволови кафези стъпи у нас
С напредването на медицината, терапиите със стволовите кафези имат все по-голям % успеваемост, като описът със болесттите, лекувани със стволови кафези, непрестанно усилва своя  брой. В наши дни, съхраняването на този скъп материал би бил доживотна и превантивна застраховка за лечение на тежки болести от разнообразни групи като анемии, другите типове рак, наследствени болести на имунната система и други

От началото на 2020г. всяко българско семейство към този момент има опцията да се довери на водачите в съхраняването на стволовите кафези – а точно немската тъканна банка Vita 34. За всички бъдещи родители е значимо да изберат и подсигурят най-хубавото за здравето на своето дете, както и на всеки един член от фамилията. В лицето на Vita 34 ще видите бистрота, сигурност и доверие.

Доказателство за това, че те целят да дават на фамилиите най – високо качество на услугата, са всички лицензи, документи и акредитации, които имат и които ги отличават от останалите тъканни банки за криосъхранение на стволови кафези: GMP, FACT, US FDA, ISO 13485:2016, PEI. 

Притежават две  лаборатории и бази за предпазване в Лайпциг и Рощок, Германия, които са разполагаем 24/7/365 дни в годината.

Vita 34 e първата банка в света, която при положение на неплатежоспособност подсигурява, че тестът от столови кафези на детето Ви, ще бъде съхранявана професионално до 50тия му рожден ден.

Семейството им се уголемява бързо, участват в 28 Европейски страни и 7 от най – богатите арабски страни.

Vita 34 предлага Уникален достъп до 3 технологии: Банката е лицензиранa от Германския Федерален Институt PEI да обработва и криосъхранява стволови кафези за автоложно и хомоложно приложение по 3 разнообразни софтуерни процеса - Цяла кръв; Редуциран размер SEPAX; Редуциран размер AXP. 

Гордеят се с сполучливите си трансплантации в разнообразни лечебни области в целия свят. Vita 34 има личен Научноизследователски отдел, работи взаимно с известни проучвателен институти и университети и интензивно взе участие в клинични изследванията за лекувания със стволови кафези.

 

Фирмата неведнъж е награждавана за професионалната си работа: 2016г. - " Награда за нововъведения Топ 100 ", 2014г. от Stifterverband Deutschland, 2009г. е призната в групата на  Biotechnologie - Life Science, 2005г.- Награда за нововъведения на Свободна провинция Саксония.

Vita34 обезпечава профилиран превоз, след взимане на пробите с мониторинг на температурата, температурните логери в сетовете, предоставяни на фамилиите, мониторират температурата на тестът професионално от самото начало на превоза.

Българският представител на Vita34 е Тъканна Банка Сells4Good. В момента действат 2 офиса в София и във Варна, следва да се открие и в Пловдив. На публично изказване, притежателят на Сells4Good - Марк Роудс разгласи: „ През цялата си кариера, във всички сфери, в които съм работил, стремежът ми беше да дава на клиента най – високо качество услуги на конкурентна цена. Искрено се веселя, че Vita34 ми дава опция да го направя с лекост. В сферата на предпазване на стволови кафези акредитациите и сполучливите трансплантации са факторите, по които всяко семейство би трябвало да прави оценка една тъканна банка, a Vita34 превъзхожда останалите банки с лекост и по двете. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР