Немският бизнес консултант Бодо Шефер споделя, че съществува правило, с

...
Немският бизнес консултант Бодо Шефер споделя, че съществува правило, с
Коментари Харесай

Уникално правило може да сбъдва мечти за 3 дни

Немският бизнес съветник Бодо Шефер споделя, че съществува предписание, с които всеки човек може да реализира концепциите и желанията си единствено за 72 часа.

Според немеца, в случай че човек желае да сбъдне желанията си, не би трябвало да се опасява да направи крачка към тях.

Самият Шефер споделя, че в случай че следвате неговото предписание съществува 85% възможност да сбъднете даже най-съкровените си и скрити стремежи.

Правилото на немеца твърди, че с цел да осъществите фантазиите си би трябвало да предприемете съответни дейности, свързани с вашето предпочитание, което ще подаде сигнал до мозъка, че желаното е значимо за вас.

Действията ви могат да бъдат видимо незначителни, само че да са мощно свързани с вашето начинание или желание.

 Мечти

Действията ви може да се насочите в две главно направления – търсене на информация и изпращане на електронни известия, които съгласно немския бизнес съветник имат мощен и мотивиращ резултат.

Шефер предизвестява да не се колебаете, когато желаете нещо, тъй като това ще ускори вашата нерешителност и ще ви попречи в постигането на желанията си.

Писателят и оратор Тимъти Ферис също издаде преди известно време своите неповторими техники за сбъдване на предпочитание.

Според него всяка концепция може да бъде осъществена в границите на 72 часа, в случай че покриете три дребни цели, които са свързани с вашата фантазия.

 Пазаруване

Избраните цели могат да се лимитират до три елементарни дейности, които не биха ви лишили повече от пет минути за

реализирането им, само че съгласно американския създател посредством тях ще стигнете до огромната си фантазия и то единствено за три дни.

Смята се, че Вселената може да чуе молбите ни, само че дребните дейности, които вършим към фантазиите си, ни оказват помощ да укрепим вярата си, че те ще се осъществят.

Затова обществото от психолози, философи, писатели и квантови физици ни поучават да напишем на лист това, които желаеме най-вече, или да сложим фотография на него към себе си и не след дълго нашето предпочитание ще се сбъдне.

Не е належащо да отправяте желанието си към съответна мощ, а просто да вярвате в неговото реализиране и то сигурно ще се сбъдне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР