Нелюбов – това е, когато не трябва да пречите. Да

...
Нелюбов – това е, когато не трябва да пречите. Да
Коментари Харесай

Как изглежда човек, който не ви обича

 Нелюбов – това е, когато не би трябвало да пречите. Да говорите, да се смеете се или да не желаете прегръдка. Не би трябвало да говорите за вашите прекарвания – това са нелепости, а не прекарвания. Не би трябвало да желаете нещо – би трябвало да разберете, че в този момент е сложна обстановка. И изобщо, за какво ви е нужно това?

Не можете да разчитате на помощ; възрастните би трябвало да се оправят сами. Дори да са на пет години, това към този момент е солидна възраст. А в случай че са тридесет и пет – напреднала възраст. И не трябва да се обличате по този начин на тази честна възраст.

Нелюбов – когато не ви се карат прекалено много, само че и не ви хвалят. Не ви виждат. Когато ви е неловко да се храните с обичания човек, той може да каже, че ядете доста. Човекът ще изяде приготвената от вас храна и няма да каже нищо.

И няма да забележи, че като се приберете сте сложили цветя във вазата. Нелюбов е, когато нищо не е разрешено. Когато дразните, пречите, говорите нелепости – седете си умерено в ъгъла и чакайте да ви изведат на разходка.

И не хленчете, не мърморете, не плачете- седете си смирено и чакайте. Когато не се застъпват за вас, а споделят: сам/сама си е виновен/виновна! – Това е нелюбов.

Когато нищо не ви подаряват – нелюбов. Когато съжаляват за парите за вас, това е нелюбов. Това не е ненавист. Това от време на време е даже по-лошо, тъй като ненавиждат за нещо, да вземем за пример от злоба. И можете да си тръгнете. И не обичат – просто по този начин.

Въпреки че те споделят: „ Да, обичам те, просто се махни, отново на своето настояваш! “. Ето това е – нелюбов. И се умира от това. Особено остарели хора, деца и кучета. И възрастни, които са беззащитни и чувствителни.

Нелюбовта прави индивида нерешителен, сгънат и грозен; опасява се да не скапе всичко, да се намеси, да нервира … И няма какво да направите; в случай че имате сили, би трябвало да си тръгнете с куфара. Или най-малко ясно да разберете – това е нелюбов. Не обич.

Анна Кириянова

Знаците на зодиака, които не умеят да обичат…

Не всички хора могат да обичат по метода, за който пишат в книгите. Хората демонстрират своите усеща по разнообразни способи, само че те са непознати на някого. Има   три такива…

Цялата публикация

Mагическата мощ на думите: „ Обичам те “

 

Веднага откакто прочетох книгата „ Живот без граници “ на Джо Витале и Хю Лин, какво влияние има фразата „ Обичам те “, аз започнах да я използвам  във всички обстановки. Започнах да…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР