Нелепо твърдение е, че ГЕРБ работи със заплахи. Ние сме

...
Нелепо твърдение е, че ГЕРБ работи със заплахи. Ние сме
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП се захапаха за Жаблянов, Народния съд, НЗОК, Борисов и Радев

Нелепо изказване е, че ГЕРБ работи със закани. Ние сме номинирали и избрали шефа на НЗОК. Явно има разминавания сред здравният министър и шефът на касата.

Това сподели в предаването "Тази неделя " по БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила. Заедно с нея посетител беше и народният-представител от Българска социалистическа партия Александър Симов. Двамата спориха и разясниха всички последни настоящи политически тематики. "Проблемите в здравната каса започнаха, когато Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е... към профила взе едни милиарди от бюджета на касата и не се разбра къде отидоха. Това беше кражбата на десетилетието ", отговори й Симов.

Двамата спориха и по тематиката за Народния съд. "Целта на Народния съд не е била да избие елита на нацията. Той ни е натрапен извън. Осъдените от Народния съд са били отговорни за неуспеха на политиката преди 9 септември 1944 година. Съгласен съм, че при обсега на присъдите са позволени неточности. Валери Жаблянов напомни исторически подтекст. От ГЕРБ желаят да вземат главата му, тъй като позицията му се разминава с тяхната. Това е реванш за Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила ", безапелационен беше аленият народен представител.

"Толкова абсурден прочит за Народния съд не съм очаквала. Това очевидно става присъща линия за Българска социалистическа партия. Лидерката им съобщи, че демокрацията ни е лишила доста. Друг техен народен представител ни назова дебили. Валери Жаблянов отхвърли да уважи паметта на починалите при комунистическия режим и тази седмица написа това изречение за Народния съд. Няма безусловно никакъв реваншизъм. Вече всички депутати от ГЕРБ сме се подписали в подписката с настояването за неговата оставка ", разкри Атанасова.

Двамата не пропуснаха и тематиката за престрелките сред министър председател и президент. "Мен ме учуди държанието и бурната реакция на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Той сътвори невиждан дипломатически гаф. Да принизиш срещата сред Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила и Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила до поднасяне на шербет е невиждан скандал. Надявам се, в случай че Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила пристигна в България, Радев да не го посреща с водка и сальотка ", прикани Атанасова.

"Премиерът изрече една опашата неистина. Не знам дали беше неточност или преднамерено. Според мен задачата на Борисов е една. Видимо е, че той е изтощен от изпълнителната власт и се е прицелил в едно друго кресло, само че няма да го получи ", разгласи Симов.

За край двамата депутати си желаеха и си дадоха амнистия, като се ръкуваха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР