Нелепо е да се прави коалиция между приватизаторите и приватизираните.

...
Нелепо е да се прави коалиция между приватизаторите и приватизираните.
Коментари Харесай

Михаил Миков с остро обвинение към Нинова

" Нелепо е да се прави коалиция сред приватизаторите и приватизираните. Корнелия Нинова послъгва, че няма сделка за постове ". Това съобщи някогашният водач на Българска социалистическа партия, депутат от левицата и ръководител на Народно събрание (2013 г.–2014 г.) Михаил Миков в студиото на " Денят онлайн ".

Мнението му е, че тежестта на Българска социалистическа партия пада, а партията се превръща в златен пръст. " Тя от ден на ден се губи в дясното море в Народното събрание. Положението е извънредно тежко, въздействието на лявата политика е сведено до най-малко. Днес Българска социалистическа партия няма никакви благоприятни условия за осъществяване на политики ", сподели той. 

По мотив оставката на Нинова и кандидатурата на Крум Зарков той е безапелационен, че няма значение кой ще е новият водач на Българска социалистическа партия, тъй като организационното положение и престижа на партията са на дъното. " Оттук насетне промяната на персонажите няма да увеличи престижа на заведението ", добави Миков.

Според него от ден на ден избледнява идеята с изчегъртването на Борисов и от ден на ден ще излизат на повърхността несъгласията. 

" Не единствено държавното управление, а и болшинството би трябвало да завършва със срещите по моловете, да подпишат тази нощ съглашението и на следващия ден да влязат с определен ръководител на Народно събрание. Пиарът завършва, стартира сериозната работа ", показа Миков.

По думите му ръководителят на Народно събрание би трябвало да вкара успокоение и мир, да вдигне престижа му и да реши законодателните проблеми.

За него е неуместно да се вършат оферти откакто не се знае по какъв начин ще наподобява макрорамката на бюджета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР